Showbizz > Celebrity

BANKROTIRALA MARINA TADIĆ! Pevačica otkrila razlog zbog kojeg je ostala bez dinara!

Pevačica podigla kredit, pa sve ispričala javno

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/10/2024 > 17:00

podeli vest:

BANKROTIRALA MARINA TADIĆ! Pevačica otkrila razlog zbog kojeg je ostala bez dinara!
Foto: ATA Images


Marina Tadić vlasnica je kuće na Avali, koju iznajmljuje za različite proslave, a kako je tada istakla, pevačica je bila prinuđena da podigne kredit kako bi pokrenula biznis. 

Naime, pevačica Marina Tadić (41) pokrenula je privatan biznis za vreme pandemije korona virusa zbog čega je, kako je sama svojevremeno priznala, završila u dugovima. Marina Tadić vlasnica je kuće na Avali, koju iznajmljuje za različite proslave, a kako je tada istakla, pevačica je bila prinuđena da podigne kredit kako bi pokrenula biznis.

Foto: ATA Images

 

- Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala - rekla je pevačica tada. 

ULOŽILA SVE U PRIVATAN POSAO

-Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo - rekla je Marina tom prilikom.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar