Showbizz > Display

MEDIJSKI HAOS! Nakon Sekinih kritika na račun Cecinog izgleda, njen frizer joj poručio: "Smršaćeš 20 kg za 5 dana ako.."

Poručio joj da ga ne proziva.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/10/2024 > 15:37

podeli vest:

MEDIJSKI HAOS! Nakon Sekinih kritika na račun Cecinog izgleda, njen frizer joj poručio: "Smršaćeš 20 kg za 5 dana ako.."
Foto: ATA Images


Muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić nedavno je pre jednog nastupa u Beogradu vrlo iskreno prokomentarisala izgled njene koleginice Svetlane Cece Ražnatović. Istakla je da treba da poradi na šminki, frizuri i stajlingu, a onda se ponovo oglasila na društvenoj mreži "X" nakon što su krenule prozivke od ljudi iz Cecinog okruženja.

Foto: Prvi red

 

- Zaslužuje da izgleda lepše. Žena je lepa, šta nije jasno?! Moje mišljenje je da joj šminka i frizura moraju biti bolji, žena je top zvezda i to zaslužuje. Vurdelja i Laza su je radili najbolje, ali lakše je da sve što sam rekla ne komentarišu i uhvate se za jednu reč. Ništa novo. I onda neki njeni prijatelji i rijaliti likovi vređaju mene i moju porodicu. Toliko nemam komplekse da sutra Ceca može da mi kaže: "Seko, ovde ti je loša šminka", rekla bih: "Htala ti", obratila pažnju i razmislila da li je rekla istinu. Nikada ne bih slala prijatelje da pljuju nju i njenu porodicu. Ne razmišljamo svi na isti način, ne zamerajte - napisala je Seka, a onda se oglasio Cecin frizer Stevan Radivojević.

Foto: ATA Images

 

- Seko, vrlo dobro znaš da si mi (do sada) bila simpatična i draga, da sam dolazio na tvoje nastupe i slušao tvoju staru muziku. Zamolio bih te da mene ne diraš, jer ja ako budem tebi uzvratio smršaćeš 20 kilograma za pet dana! A nije hrišćanski da diraš ljude i njihove profesije. Danas je veliki praznik, a ja postim svaki post i ne bih da se ogrešim! Valjda znaš da je praznik, ti si velika hrišćanka?! - napisao je on na svom profilu na Instagramu.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar