Showbizz > Celebrity

Nik Karter iz Backstreet Boysa OPTUŽEN DA JE SILOVAO maloletnu autističnu obožavateljku

Šenon "Šej" Rut je u suzama izjavila da ju je, kada je imala samo 17 godina, član sastava Backstreet Boys seksualno napao

Autor: K1info/klix.ba

09/12/2022 > 09:16

podeli vest:

Nik Karter iz Backstreet Boysa OPTUŽEN DA JE SILOVAO maloletnu autističnu obožavateljku
Foto: Youtube PrintScreen


Američki pevač Nik Karter optužen je da je silovao maloletnu devojku 2001. godine, rečeno je na konferenciji za novinare koju su navodna žrtva i njeni advokati održali u četvrtak.

- Posljednja 21 godina bila je ispunjena bolom, zbunjenošću, frustracijom, stidom i samopovređivanjem koji su direktna posledica silovanja Nika Kartera - tvrdi sada 39-godišnjakinja.

- Iako sam autistična i živim sa cerebralnom paralizom, verujem da ništa nije više uticalo, niti imalo trajniji značaj na moj život od onoga što mi je Nik Karter uradio i rekao - kazala je u svom obraćanju.

Dodala je i da joj je Karter pretio zbog čega je oklevala da progovori jer je verovala da bi mogla da "ode u zatvor" ako nekome kaže šta se navodno dogodilo.

Međutim, ona tvrdi da je njena motivacija sada želja da "zaustavi" Nika Kartera da "napadne još tinejdžera i žena" i "pozove Nika Kartera na odgovornost".

- Samo zato što je Nik Karter slavna ličnost ne znači da je oslobođen svojih zločina - poručila je.

Rutin advokat Mark Bosković je takođe stao na podijum da podrži svoju klijentkinju i rekao da postoje još tri žene - identifikovane samo kao Džejn Do - koje su navedene u tužbi pokrenutoj zajedno sa Rut.

Nik Karter još uvek se nije oglasio povodom tužbe i tvrdnji Šenon Rut.

 

Ostavite komentar