Showbizz > Display

Sasvim prirodno: Alisa Milano PROSLAVILA 50. rođendan FOTOGRAFIJOM BEZ ŠMINKE

Glumica je prošle godine privukla pažnju javnosti pošto je uhapšena ispred Bele kuće u Vašingtonu zbog učešća na protestima

Autor: K1info/klix.ba

22/12/2022 > 22:45

podeli vest:

Sasvim prirodno: Alisa Milano PROSLAVILA 50. rođendan FOTOGRAFIJOM BEZ ŠMINKE
Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP


Holivudska glumica Alisa Milano proslavila je 50. rođendan 19. decembra, objavivši fotografiju na kojoj je bez trunke šminke.

Milano, najpoznatija po ulozi u seriji  "Čari" (Charmed), na Instagramu je objavila fotografiju iz kreveta i pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju.

"Ovo su pedesete. Bez filtera. Bez montaža. Bez šminke. Malo ću se kretati, puno voleti, pomoći drugima i prebrojati svoje blagoslove. Srećna sam što sam ovde. Upravo ovde. Sada. U ovo vreme. U moje vreme. U tvoje vreme. Ima još toliko stvari oko kojih se mogu radovati! I znate šta? Čak je u redu osvrnuti se na to gde sam bila, odakle sam došla, dokle sam stigla, ko je ušao u moj život, a ko je ostao. Hvala na podršci i rođendanskim željama. Nastavimo sad dalje", dodala je.

Iako joj ovo nije prvi put da pozira bez šminke, njeni pratioci su uvek oduševljeni njenom lepotom. Glumicinu objavu na Instagramu lajkovalo je 150 hiljada ljudi, a mnogi su joj uputili čestitiku za rođendan u komentaru.

 

Ostavite komentar