Showbizz > Display

Emilija Klark KONAČNO PROGOVORILA o snimanju INTIMNIH SCENA u "Igri prestola"

Mlada glumica priznala je da joj je posebno težak bio zahtev da se skine gola pred članovima ekipe, ali i gledaocima

Izvor: K1info/index.hr

09/01/2023 > 09:42

podeli vest:

Emilija Klark KONAČNO PROGOVORILA o snimanju INTIMNIH SCENA u "Igri prestola"
Foto: Youtube PrintScreen/Game of Thrones Best Scenes


Klark je glumila Deneris Targarjen u 62. epizode serije, a uloga joj je, osim slave, donela i neke izazove. Glumica je u seriju ušla sa 23 godine, posle škole glume, i ona se kao mlada i neiskusna glumica našla u ulozi jednog od najpoznatijih likova u seriji.

Ona je priznala da je bila prestravljena scenama seksa jer nije znala šta da radi. Nikada pre nije bila na velikom filmskom setu, a posebno težak bio joj je zahtev da se skine gola pred svim tim članovima ekipe, ali i gledaocima.

- Nikada pre nisam bila na setu kao što je ovaj, a onda sam se našla na filmskom setu potpuno gola, okružena svim tim ljudima, i nisam znala šta bih trebala da radim, šta se očekuje od mene. Nisam znala šta oni žele, a ni šta ja želim - rekla je Klark i priznala da nije znala da će biti golotinje pre nego što je prihvatila ulogu.

Spomenula je i glumca Džejsona Momou sa kojim se našla u eksplicitnoj sceni kada Kal Drogo siluje Deneris Targarjen. Istakla je koliko je glumac bio nežan i profesionalan prema njoj kao mladoj nespremnoj glumici i da joj je njegova zaštita puno pomogla na snimanju.

- Plakao je više od mene. Tek sada shvatam koliko sam imala sreće sa tim, jer se to moglo obaviti na mnogo, mnogo, mnogo različitih načina - rekla je Emilija Klark.

 

Ostavite komentar