Showbizz > Prvi Red

Goca Tržan ODBRUSILA Filariju nakon optužbi koje je izneo na račun žirija: RUŽNO je da lepiš etiketu!

Velika prašina podigla se nakon završetka festivala "Pesma za Evroviziju". Pojedini takmičari nezadovoljni su glasanjem stručnog žirija.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

05/03/2024 > 17:56

podeli vest:

Goca Tržan ODBRUSILA Filariju nakon optužbi koje je izneo na račun žirija: RUŽNO je da lepiš etiketu!
Foto: Skrinsot/Prvi red


Mladi pevač Fillari kivan je što od žirija nije dobio nijedan poen u polufinalu, te zbog toga nije uspeo da se plasira u finale.

- Ne mogu da poverujem da sam ispao zbog 4 člana žirija koji su mi dali nula poena. Da li je moj nastup zaista bio za nula bodova? Ne znam da li se ovde radi o ličnom probelmu sa mnom, diskriminaciji ili homofobiji? Definitivno smo poslali dobru poruku u svet. Poruka je da umetnici kao što sam ja nisu vredni, nisu dobrodošli i pre svega bačeni su na stub srama i osude - napisao je on na svom Instagram storiju, a sada je stigao odgovor pevačice Goce Tržan, koja je bila članica stručnog žirija u obe polufinalne večeri pomenutog takmičenja.

Foto: Skrinsot

 

- Vidi četvoro ljudi nije dobilo nijedan poen, niko se nije oglasio, samo on. Tačka, kom. Vrlo je ružno da lepiš neku etiketu nekome ko nije glasao za tebe. Na kraju krajeva, ako se takmičiš u pevanju i na muzičkom takmičenju, moraš da budeš pevački i muzički na nivou svih ostalih koji su prošli u finale - poručila je Goca u svom stilu za "Prvi red".

Foto: Skrinsot/Prvi red

 

Zorja Pajić je takođe jedan od takmičara koji nije zadovoljan glasovima stručnog žirija.

- Doživela sam da žiri glasa kako želi da glasa. Sad nemam neko specijalno mišljenje o tome, niti sam razmišljanja ko je kako glasao, samo bila u fazonu zašto meni niko nije dao 12 poena, ali nema veze - rekla je Zorja na našu emisiju kada smo je pitali da iskomentariše to što Sajsi MC nije dala nijedan glas Breskvici.

Foto: Skrinsot/Prvi red

 

O ovoj temi se oglasila i pobednica "PZE" Teya Dora.

- Ne mogu ja da pričam o njenom mišljenju. Da sam ja bila u žiriju drugačije bih glasala, ali to apsolutno nema veze ni sa čim. Svaki član žirija je osoba za sebe, ima svoje mišljenje i svoj način kako će da dodeli bodove da li je to nastup, da li je to pevanje ili ceo paket - objasnila je Teodora u razgovoru za našu emisiju.

Šta su nam još ispričale naše sagovornice pogledajte u prilogu koji se nalazi u okviru teksta.

Ostavite komentar