Showbizz > Prvi Red

HAOS na estradi: GORI trending od novh albuma: Istražujemo ko ima HIT, a ko je OMANUO (VIDEO)

Novinari izneli stav o novim albumima

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/05/2024 > 16:32

podeli vest:

HAOS na estradi: GORI trending od novh albuma: Istražujemo ko ima HIT, a ko je OMANUO (VIDEO)
Foto: Prvi red


Budući da je leto pred nama mnogi izvođači rešili su da izdaju nove pesme, ali i albume u ovom mesecu. U samo nekoliko dana dobili smo nove albume Sandre Afrike, Jelene Tomašević, Teodore Džehverović, Ace Pejovića, "Tropiko" benda i Barbare Bobak, kao i mini album, odnosno, EP Milice Pavlović.

Za emisiju "Prvi red" muzičke novitete komentarisali su poznati novinari.

Foto: Prvi red

 

- Ja bih krenula od Jelene Tomašević. Kompletan album mi se dopada, fenomenalne su pesme. Toliko jedan nivo, tolika jedna lepa energija, hitovi, sve mi se dopada. Kako je predstavila, numere, za nas žene, ima i za muškarce. Ona je simbol ove muzičke scene. Verujem da sada izdavačke kuće trljaju ruke. Mnogo je izašlo albuma novih. Dobra je Sandra Afrika, dobra je i Milica Pavlović, Sale "Tropiko", Aco Pejović i Edita novi duet i njegov novi album. Sigurno ću nekog da zaboravim, a ne želim - rekla je Ljiljana Stanišić za "Prvi red".

Foto: Prvi red

 

- Prvo "Tropiko" bend. To je "Tropiko" koji je isti ostao kakav je bio i pre dvadeset i tri godine. Sa nekim sitnim novitetima, ali to je to. Ja bih Andreanu Čekić, Barbaru Bobak i "Tropiko" izdvojila. Znam ko im je radio pesme, koji su to profesionalci i kako su to iznele, kapa dole - iskrena je bila Marija Dejanović u razgovoru za "K1".

Foto: Prvi red

 

- Teodora nikada nije grešila kada je birala pesme. Uvek je na svakom albumu imala hitičnu pesmu, ako nije megahit, onda je to hitično. Ja sam preslušao njen album, stvarno mi se dopadaju pesme, čudne su, ima neke ozbiljnije momente koje nisam očekivao. Očekivao sam 'tresi, tresi', tako nešto što je nekada pevala - u svom stilu poručio je Srđan Zelembaba Zele.

- Ona je bila vatrena plavuša, bila je top kao plavuša, ni sad nije loša - dodao je on.

Ceo prilog čeka vas u video - snimku u okviru teksta.

 

 

 

Ostavite komentar