Showbizz > Prvi Red

"Prosidba je postala normalna stvar na našim koncertima": Bojan Lexington najavio je veliku turneju u Prvom redu

Poznato je da publika sa njihovih koncerata odlazi sa jakim emocijama

Izvor: K1info

Autor: Simona Stankvoić

11/09/2024 > 19:51

podeli vest:

"Prosidba je postala normalna stvar na našim koncertima": Bojan Lexington najavio je veliku turneju u Prvom redu
Foto: Prvi red


Na snimanju nove sezone emisije "Ako progovorim" sreli smo Bojana Vaskovića iz grupe Lexington. On je sa ekipom Prvog reda pričao o mnogim aktuelnostima koje su se tokom leta dogodile, ali i o onima koje su pred nama.

 S obzirom na to da je gostovao u Gocinoj emisiji, otkrio nam je utiske sa snimanja i o saradnji sa njom. Leto polako odmiče... Neki su vredno radili, a Bojan nam je otkrio kako je on proveo vrele tropske dane.Grupa Lexington najavila je turneju pod nazivom "Dođi ove noći", a postepeno će otkrivati i tačne datume nastupa.

Poznato je da publika sa njihovih koncerata odlazi sa jakim emocijama. Ove godine održali su dva velika uzastopna koncerta osmog i devetog marta u beogradskoj areni. Iako je prošlo pola godine od tad, pitali smo Bojana da li ti događaji izazivaju iste emocije.

Njihova grupa traje već dve decenije. A kada je reč o koncertima-Bojan se u razgovoru sa nama osvrnuo i na prosidbe koje su postale normalna pojava/stvar na njihovim nastupima.

Dok se grupa Lexington sprema za turneju, naša ekipa će pratiti svaki od tih koncerata, a Vi ako želite da budete u toku sa najaktuelnijim dešavanjima sa javne scene u regionu pratite emisiju Prvi red.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar