NEĆETE VEROVATI KO JE NAPISAO "ROMALE ROMALI" Nikolićeva se nije plasirala na Evroviziju, a čekajte da vidite cenu pesme
Ovo je neverovatna cena za to vreme, a ovaj muzičar skoro da nema veze sa njenom vrstom muzike!
30.01.2025
BalkanPEVA "IDEM U DUBAI", ALI NIKAD NIJE BILA TAMO Tea Tairović ide uskoro prvi put u ovaj grad i to velikim povodom
Tairovićeva će spojiti lepo i korisno. U Dubaiju će raditi, ali će stići i da malo uživa.
29.01.2025
BalkanMILICA O ANI TRI GODINE NAKON AFERE "PROVERENO": Pomenula njenu i Raletovu vezu, evo šta joj je poručila (VIDEO)
Pomenula je kolegu Acu Lukasa sa kojim ne razgovara.
29.01.2025
Balkan"POSTOJE PESME KOJE MI NE PRILIČE" Snežana Đurišić iskreno rekla da li izvodi hitove Cece Ražnatović (VIDEO)
Za "Prvi red" iskreno o porodici, kolegama , medijima i karijeri.
27.01.2025
Prvi Red„Inspiracija je došla s neba“: Članica grupe „Frajle“ novu pesmu posvetila nastradaloj devojčici iz „Ribnikara" (VIDEO)
Članica grupe „Frajlе“ Jelena Buča ovih dana se posvetila humanoj misiliji i umetničkom radu, snimivši pesmu „Angelina”
21.01.2025
BalkanPRIČA IZ DIJASPORE! Nekada je deci Dragane Mirković držao privatne časove sada je pevač! (VIDEO)
Pevač je prokomentarisao i razvod muzičke zvezde.
20.01.2025
BalkanODUŠEVILA NACIJU: Kaja otpevala veliki muški hit, a mnogi ne znaju da ga je ona napisala (VIDEO)
Pevačica piše pesme za sebe, ali za kolege.
16.01.2025
Balkan"LEPTIRIĆE IMAM" Mediji spekulišu o njenom odnosu sa Marijom, a evo šta kaže Jovana o svom ljubavnom životu (VIDEO)
Pevačica objasnila da li je zauzeta.
14.01.2025
Balkan"NISAM DOBILA NI DINAR" Andreana Čekić prvi put otkrila istinu o pesmi "Cipele", sukobu sa kolegom i "Grandom"
U celu priču se umešala i njena koleginica Aleksandra Bursać.
14.01.2025
Balkan"NA SVOME PUTU MORAŠ BITI SAM" Na komemoraciji Miloradu Milinkoviću pušten jugoslovenski hit koji je bio važan za njega
Na komemoraciji su reditelju počast odali njegovi prijatelji i kolege.
09.01.2025
Sudbine