Showbizz > Prvi Red

SEKA ALEKSIĆ progovorila o gostovanju Milice Pavlović kod Cece u emisiji: "Čekamo Jelenin stori" (VIDEO)

Mediji bruje zbog sinoćnog emitovanja Cecine emisije u kojoj je bila gošća Milica Pavlović.

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

12/09/2024 > 15:44

podeli vest:

SEKA ALEKSIĆ progovorila o gostovanju Milice Pavlović kod Cece u emisiji: "Čekamo Jelenin stori" (VIDEO)
Foto: Prvi red/ata images


Pred sinoćni nastup u jednom prestižnom beogradskom lokalu Seka Aleksić stala je pred sedmu silu, a ekipa Prvog reda je sigurna da će vam se dopasti ono što sledi u nastavku.

Sekini stajlinzi skoro nikad ne prođu nezapaženo, tako je i sinoć svojim izgledom privukla pažnju svih prisutnih. A kad smo kod kod izgleda, proteklih par dana na društvenim mrežama komentariše se fotografija Bogdana Bogdanovića u letnjem izdanju bez majice. Pitali smo Seku da li i njoj objave takvog sadržaja privlače pažnju, a evo i šta je ona rekla na to.

 Znajući da je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a posebno na mreži X, čita li Seka komentare?

Foto: ATA Images

 

"Tea Tairović je najbolji tekstopisac" 

Poslednji put kada smo razgovarali sa Sekom ona je najavila izlazak svog novog albuma, ali i koncert u beogradskoj Areni. Otkrila je da je na albumu sarađivala sa Teom Tairović, s kako je tekla ta saradnja?

Na iznenađenje mnogih, putem instagram storija objavila je snimak kako pleše oko šipke, nagovestivši da se priprema za snimanje spota.  S obzirom na to da su zimski dani sve bliži, Seki je usledilo vrlo interesantno pitanje.

Foto: ATA Images

 

Razgovarali smo sa Sekom i o vrlo lepim temama, o ljubavi. Ovom prilikom je čestitala koleginici Kaji Ostojić na udaji.

Često se ističe da je ona u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem. Tako jenjedna njena kućna pomoćnica izašla u javnost govoreći o njihovom odnosu. U njenoj izjavi imali smo priliku da pročitamo da njoj Veljko donosi kafu i doručak u krevet i da se prema njoj ponaša kao prema kraljici, da li i dalje žive u takvoj idili ili se ipak nešto promenilo?

Od našeg poslednjeg susreta sa Sekom šuškalo se o pomirenju između nje i Jelene Karleuše, a mediji bruje od sinoćnog emitovanja emisije Cece Ražnatović u kojoj je gostovala Jelenina drugarica, Milica Pavlović. Uglavnom su svi upoznati sa konfliktima između koleginica, a Seka je na sve to imala ponešto da doda.

Vrlo uskoro ćemo se sresti sa Sekom ponovo, a ekipa Prvog reda će nastaviti i dalje da prati priče iz javnog sveta.

 

VIDEO BONUS: 

Ostavite komentar