Showbizz > Prvi Red

Sanja Vučić zapevala na SLOVENAČKOM, a saznajemo i koju ulogu će imati na takmičenju za "Pesmu Evrovizije"!

U emisiji "Prvi red" Sanja je govorila o novitetima, Evroviziji, kao i o mentalnom zdravlju.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

23/10/2024 > 15:30

podeli vest:

Sanja Vučić zapevala na SLOVENAČKOM, a saznajemo i koju ulogu će imati na takmičenju za "Pesmu Evrovizije"!
Foto: Prvi Red


Atraktivna mlada zvezda Sanja Vučić gostovala je u emisiji "Kec na jedanaest", a nakon razgovora sa voditeljima Boškom Jakovljevićem i Jelenom Helc, latila se mikrofona i zapevala zajedno sa prošlogodišnjom predstavnicom Slovenije na Evroviziji, Rejven.

- Ovo je prvi put da se srećemo i baš mi je drago što sam imala priliku baš ovde da je upoznam. Otpevale smo njenu pesmu zajedno iako nisam najbolje znala tekst, jer ne pričan slovenački - rekla je pevačica.

A nakon Đerdana i Ruzmarina Sanja je najavila još jednu duetsku pesmu sa Nućijem, otkrila je da pesma nije u potpunosti balada, ali je baladična.

Foto: Prvi Red

 

- Ovo je već treći duet po redu sa Nućijem i mislim da će biti poslednji, osim ako vas slučajno ne iznenadimo sa četvrtim sledeće godine - navela je pevačica govoreći o saradnji sa popularnim izvođačem.

U nastavku razgovora sa pevačicom otkrila nam je da je njena slaba tačka hrana, što nas je navelo da sa njom pričamo i o malo privatnijim temama. Ona je jedna od retkih javnih ličnosti koja je govorila o zdravstvenim i psihičkim izazovima sa kojima se suočavala tokom karijere. Ovom prilikom je poslala vrlo jake poruke mladim devojkama koje je prate. 

Ceo razgovor sa Sanjom možete pogledati u videu ispod teksta.

Ostavite komentar