Showbizz > Prvi Red

"Šalimo da ćemo jednog dana kao YU GRUPA...": Iz "Prvog reda" saznajemo SVE detalje o koncertu THCF grupe!

Postojanje rep sastava broji oko dve decenije, a zašto ranije nisu organizovali koncert?

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

22/10/2024 > 23:00

podeli vest:

"Šalimo da ćemo jednog dana kao YU GRUPA...": Iz "Prvog reda" saznajemo SVE detalje o koncertu THCF grupe!
Foto: Prvi Red


Domaća muzička scena navikla je na velike spektakle pop i folk izvođača, a za 9. novembar rep grupa THCF najavila je svoj veliki koncert, koji će se održati u Luci Beograd

Rep sastav najavio je brojne goste i velika imena sa rep scene koja će in se pridružiti na koncertu. Među njima biće Fox, Gazda Paja i Slobodan Veljković Cobi.

- Rep muzika je doživela tranziciju od, tako da kažemo, tvrdog repa do nekog komercijalnog. Na početku nismo razmišljali o tome koliko ćemo trajati, ali se mi stalno šalimo da ćemo kao "YU grupa" nekad reći: "Vidimo se na 40-ogodišnjoj proslavi grupe!" - kroz smeh je rekao Borko.

Pred koncert, Borko Vujičić i Srefan Gligorijević objavili su album pod nazivom "Anđeli ulice", a saznali smo da spremaju još iznenađenja i saradnji, koje uključuju pevačicu Sanju Vučić i poznatog trubač Dejana Petrovića.

Postojanje grupe broji oko dve decenije. Znajući da njihov muzički pravac nije toliko dominantan na regionalnoj sceni, otkrili su svoj recept za istrajnost. Takođe saznajemo i zašto ranije nisu održali koncert.

Sve što su oni rekli pred objektivom "Prvog reda" možete čuti u videu ispod teksta.

 

Ostavite komentar