Showbizz > Prvi Red

JOVANA PAJIĆ PROGOVORILA O NOVITETIMA I PRIVATNOM ŽIVOTU: "Nemam nikakav strah"! (VIDEO)

Sledeći njen korak je nova pesma, a postavlja se pitanje koliko će to dobro proći i da li će moći da nadmaši njeno "Ludilo"

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/10/2024 > 17:46

podeli vest:

JOVANA PAJIĆ PROGOVORILA O NOVITETIMA I PRIVATNOM ŽIVOTU: "Nemam nikakav strah"! (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Pesma sa kojom je pevačica Jovana Pajić izašla iz medijske ilegale se i nakon skoro pola godine sluša neprestano. Tako se i često ističe da je to jedini pravi hit ove godine, a s obzirom na to da je toliko dugo mirovala od medijskog svetla, pitali smo je kako podnosi tu pažnju, a ona je bila vrlo rada za razgovor sa našom ekipom Prvog reda, te smo iskoristili priliku da razgovaramo o svim aktuelnim temama.

Foto: Prvi Red

 

Saznali smo da ona sve dosta vremena unapred planira, tako i da je stvorila velika očekivanja sama sebi. Sledeći njen korak je nova pesma, a postavlja se pitanje koliko će to dobro proći i da li će moći da nadmaši njeno "Ludilo".

Takođe, Jovanino ime se u poslednje vreme često provlači kroz novinske naslove i čini se da zalaze dublje u njen privatni život nego što bi ona o tome želi da priča.

Njene stare pesme ponovo na repertoaru mnogih 

Primetili smo i da se njene mnogo starije pesme polako vraćaju na repertoar. Nakon razgovora, Jovanu smo prepustili njenoj publici prepunog lokala, a mi smo se uputili na dalje događaje koje donosimo vama iz Prvog reda.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar