"LUDILO MOJE":Učesnica PZE25 zbog Jovane Pajić morala da promeni umetničko ime! Sada se oglasila pevačica ovim rečima!
Na ovogodišnjem takmičenju Jelena Pajić, nastupa kao Jelena Aleen a za ovu promenu “kriva je” Jovana PaJić
03.02.2025
Balkan"NE ŽELIM DA TO BUDE POTEZ" Jovana Pajić o duetu sa Marijom Šerifović, dotakla se i bivšeg muža (VIDEO)
Jovana je komentariala pesmu svog bivšeg supruga koji ima šansu da se plasira na Evroviziju
31.01.2025
Prvi Red""MNOGO JE ŽENA KOJE TAKO ŽIVE" Jovana Pajić otvorila dušu o razvodu, pokrenula je svojim primerom druge žene
Pevačica o pesmi i privatnom životu.
23.01.2025
Balkan"BLOKIRALA SAM JE, JER JE NEŠTO LOŠE URADILA" Karleuša ugostila Bekutu na koncertu, a pre toga je bilo zategnuto
Bile u zategnutim odnosima, ali su sve nesuglasice rešile.
15.01.2025
Balkan"LEPTIRIĆE IMAM" Mediji spekulišu o njenom odnosu sa Marijom, a evo šta kaže Jovana o svom ljubavnom životu (VIDEO)
Pevačica objasnila da li je zauzeta.
14.01.2025
BalkanJOVANA PAJIĆ BLISTALA NA DOČEKU SRPSKE NOVE Kada je spomenula razvod od Saleta svi ostali u čudu (FOTO)
Pevačici je prošla godina više nego uspešna.
14.01.2025
BalkanVELIKO SLAVLJE U DOMU JOVANE PAJIĆ! Marija Šerifović se oglasila, uputila joj reči pune ljubavi
Marija je objavila posvetila prijateljici i pokazala koliko joj je stalo do nje.
13.01.2025
BalkanMARIJA I JOVANA SE NE RAZDVAJAJU Evo gde su uhvaćene zajedno (FOTO)
Šerifovićeva i Pajićeva druže se godinama i sarađuju.
26.12.2024
BalkanJADRANKA O KOLEGINICAMA KOJE SU NAKON SKANDALA OSTALE UZ NJU: "Svaki Jovanin i Miličin uspeh doživljavam kao svoj"
Pevačica je istakla da je protiv estetske hirurgije.
25.12.2024
BalkanOVU OBJAVU SU SVI ČEKALI: Marija Šerifović i Jovana Pajić preduzele korak o kojem će se pričati
Njihovi fanovi su presrećni.
29.11.2024
Balkan"LUKA I ĆEVAPA... SAV TAJ GLAMUR I SJAJ" Pogledajte hit snimak Jovane Pajić (VIDEO)
Jovana nas je podsetila kako nam za sreću malo treba - kod Marije Šerifović je jela sarmu, a na snimnaju spota luk
26.11.2024
CelebrityDUGO JE ĆUTALA! Melina se oglasila na društvenim mrežama i pokrenula lavinu komentara zbog poruke koju je poslala!
Poznati par Haris Džinović i Melina Galić (nekada Džinović) razveli su se nakon 22 godine zajedničkog života
22.11.2024
BalkanJOVANA PAJIĆ IZBACILA JOŠ JEDNU HIT PESMU: „PREZIME SE BRIŠE“ - NOVA ŽENSKA HIMNA! (VIDEO)
Jovana Pajić zaludela je region svojim velikim come backom i pesmom „Ludilo moje“, koja je u poslednjih šest meseci bila veoma slušana
22.11.2024
Balkan"UPOZNALA SAM SALETOVU NOVU DEVOJKU" Jovana Pajić nikad iskrenija o odnosu sa bivšim suprugom!
Pevačica smatra da je bitno da se svi dobro slažu zbog dece.
29.10.2024
Balkan