Showbizz > Svet

KO je MISTERIOZNA DADILJA u ĐOKOVIĆEVOJ LOŽI? MORALA je da POTPIŠE UGOVOR O TAJNOSTI, a evo i na koga liči (FOTO)

Dadilja Novakove dece privukla je veliku pažnju javnosti pojavljivanjem u loži najboljeg tenisera svih vremena

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Milica Tošić

09/07/2024 > 13:30

podeli vest:

KO je MISTERIOZNA DADILJA u ĐOKOVIĆEVOJ LOŽI? MORALA je da POTPIŠE UGOVOR O TAJNOSTI, a evo i na koga liči (FOTO)
Foto: RTS Printscreen


Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena iz braka dobili su sina Stefana i ćerku Taru, koji prate tatu na gotovo svim mečevima. Na Vimbldonu je ovih dana pažnju posebno privukla Novakova ćerkica Tara koja je čitala knjigu tokom tatinog meča, a tata joj je posvetio "sviranje violine" nakon pobede i plasmana u četvrtfinale

Međutim, osim porodice i stručnog tima, u loži je sedela jedna misteriozna osoba. Mediji su došli do informacija ko je u pitanju.

U pitanju je dadilja Stefana i Tare Đoković, koja je pratila Novaka i na mastersu u Torinu. Ona je sve vreme uz decu, a kako Đokovići strogo vode računa o njima, mnoge je zanimalo ko je osoba kojoj su dali to poverenje da brine o njihovim naslednicima.

Foto: RTS Printscreen

 

Ona često putuje s njima i prilagođava se njihovom užurbanom rasporedu, pa tako je još koji put bila uslikana sa Jelenom i decom. Svi komentarišu koliko zapravo liči na Novakovu suprugu Jelenu.

Inače, mediji su prenosili da su Jelena i Novak potpisali su ugovor o tajnost sa ovom devojkom kako nikada ništa iz njihovih privantih života ne bi dospelo do javnosti i medija. 

 

Ostavite komentar