Showbizz > Svet

DRAMA NA KONCERTU TEJLOR SVIFT! Uhapsili FANA i drže ga u zatvoru dok pevačica ne NAPUSTI ZEMLJU, evo i zbog čega

Muškarac je uhapšen zbog uhođenja i pretnji muzičkoj divi, kao i njenom dečku

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/07/2024 > 14:44

podeli vest:

DRAMA NA KONCERTU TEJLOR SVIFT! Uhapsili FANA i drže ga u zatvoru dok pevačica ne NAPUSTI ZEMLJU, evo i zbog čega
Foto: Tanjug/AP


Na koncertu Tejlor Svift u Nemačkoj uhapšen je njen obožavatelj za kog se smatra da je uhodio pevačicu. On je navodno optužen i za pretnje upućene njoj i njenom dečku Travisu Kelsiju.

Kako prenosi Associated Press, 34-godišnjeg muškarca su zaustavili na ulazu u arenu. On je navodno pretio paru preko društvenih mreža, zbog čega su organizatori događaja umorali da upozore vlasti.

Foto: Tanjug/AP

 

Navodno je pritvoren nakon što prva istraga nije bila dovoljna da isključi rizik od daljih opasnosti. Naređeno mu je da ostane iza rešetaka dok pevačica održi sva tri koncerta u gradu.

Globalna zvezda trenutno nastupa po Evropi u sklopu turneje "The Eras Tour", a sledeće nedelje će zabavljati publiku u Hamburgu i Minhenu.

Travis, igrač američkog fudbala kluba Kansas City Chiefs, podržao je Tejlor na njena prva dva nastupa u Nemačkoj. Viđeni su zagrljeni dok su izlazili s bine u četvrtak uveče. Američki fudbaler putuje s devojkom do lokacija koncerata otkako je njegov tim osvojio Superboul u februaru. Međutim, Tejlor će njena jača polovina uskoro morati da napusti zbog svojih priprema za utakmice.

Ostavite komentar