Showbizz > Svet

TRAGEDIJA PRED CRVENI TEPIH! Nikol Kidman UMRLA MAJKA samo nekoliko sati pre primanja nagrade u Veneciji

Nikol je saopštila tragične vesti i rekla da odmah mora da se vrati porodici

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

08/09/2024 > 12:13

podeli vest:

TRAGEDIJA PRED CRVENI TEPIH! Nikol Kidman UMRLA MAJKA samo nekoliko sati pre primanja nagrade u Veneciji
Foto: Shutterstock


Nikol Kidman stigla je u Veneciju kako bi preuzela nagradu za najbolju glumicu na Filmskom festivalu, zahvaljujući ulozi u trileru "Babygirl", međutim, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da preuzme nagradu saznala je da joj je umrla majka, piše Daily Mail. 

Njena majka, Žanel, umrla je u 83. godini.

- Danas sam stigla u Veneciju, da bih ubrzo nakon toga saznala da je moja prelepa, hrabra majka Žanel An Kidman upravo preminula, u 83. godini života. U šoku sam i moram da idem svojoj porodici, ali ova nagrada je za nju, ona me je oblikovala, ona me je vodila, i učila me. Neizmerno sam zahvalna što mogu da kažem njeno ime svima vama, sudar života i umetnosti je srceparajući, a srce mi je slomljeno - rekla je Nikol, a prenosi "Dailymail". 

Foto: Shutterstock

 

U intervjuu za podkast "Fresh Air" u januaru 2022. godine, Nikol je ukratko govorila o zdravstvenim problemima svoje majke.

- Moja majka me je vaspitala o umetnosti, ona je umirujući melem. Nalazim se na mestu gde mi se pruža prilika da vidim svet, pošto smo bliske, moja mama mi daje priliku da pogledam svet očima 81-godišnje žene. Svesna je, nije izgubila svoje kognitivne sposobnosti i pamćenje, veoma je direktna i iskrena, tako da imam uvid u njenu perspektivu. Učim od nje - rekla je tada.

BONUS VIDEO 

Ostavite komentar