Showbizz > Svet

KEJT MIDLTON pojavila se IZNENADA u javnosti! Evo kom događaju je princeza prisustvovala (FOTO)

Poseta je usledila pošto je održala sastanak u zamku Vindzor kako bi razgovarala o svojoj godišnjoj službi božićnih pesama

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

27/09/2024 > 10:49

podeli vest:

KEJT MIDLTON pojavila se IZNENADA u javnosti! Evo kom događaju je princeza prisustvovala (FOTO)
Foto: Tanjug/AP


Princeza od Velsa Kejt Midlton iznenada se pojavila na baletskoj predstavi "Žizela" u pozorištu Sadlers Vels u severnom delu Londona, dok nastavlja da se oporavlja od raka.

Ona je na društvenoj mreži X opisala predstavu kao "potresnu i inspirativnu", kao i da je produkcija predstave "kreativnost u najboljem izdanju".

Poseta je usledila pošto je Kejt ranije ove nedelje održala sastanak u zamku Vindzor kako bi razgovarala o svojoj godišnjoj službi božićnih pesama, prenosi "Sky News".

Princeza od Velsa ranije je izjavila da se "raduje što će se vratiti na posao" i preuzeti "još nekoliko javnih angažmana" u narednim mesecima. 

Kejt Midlton je u januaru imala operaciju abdomena, a u martu je potvrdila da su nakon te operacije pronađene prekancerozne ćelije i da će morati da prođe preventivnu hemoterapiju.

Početkom septembra objavila je da je završila kurs hemoterapije u ličnom video snimku, na kojem su prikazani njen suprug princ Vilijam i njihovo troje dece.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar