Showbizz > Svet

UDALA SE ćerka legendarnog Mihaela Šumahera! Zavirite na velelepno venčanje na Majorci (FOTO)

Venčanje je bilo intimno, u krugu porodice i prijatelja na Majorci

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

29/09/2024 > 12:15

podeli vest:

UDALA SE ćerka legendarnog Mihaela Šumahera! Zavirite na velelepno venčanje na Majorci (FOTO)
Foto: youtube printskrin


U prelepom okruženju, Đina Šumaher (27), ćerka legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera, u subotu je stala na ludi kamen. Njeno venčanje bilo je na Majorci, kao intimna i emotivna proslava, okupljajući najbliže prijatelje i porodicu.

Ceremonija se održala u očaravajućem ambijentu, sa pažljivo odabranim detaljima. Mlada je nosila prelepu haljinu od čipke, koja je savršeno isticala njen elegantan izgled. Spekuliše se da je venčanica, uz Kartije nakit bila papreno skupa, sama haljina iznosila je više od 3000 evra, dok je nakit koštao nekoliko hiljada evra.

Gosti su uživali u svečanosti, koja je bila ispunjena emotivnim trenucima. Venčanje je održano na porodičnom imanju Šumaherovih na Majorki. Osim rodbine, među gostima su se našli i bliski prijatelji iz sveta sporta i zabave.

Đina je delila svoje srećne trenutke na društvenim mrežama, a ljubav i podrška koju su dobili od fanova i prijatelja bila je očigledna.  

Đina Šumaher se bavi modelingom i aktivna je na društvenim mrežama, gde deli svoj rad i život. Takođe, interesuje se za sport, posebno jahanje, i često učestvuje u raznim takmičenjima. Njena karijera je u usponu, a mnogi prate njen rad sa velikim interesovanjem.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar