Showbizz > Svet

POGLEDAJTE FOTO: Monika Beluči sa NAJLEPŠOM ŽENOM NA SVETU i to SRPKINJOM!

Neguju prijateljstvo javnim prepiskama, čestitkama, komentarima...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

02/10/2024 > 10:15

podeli vest:

POGLEDAJTE FOTO: Monika Beluči sa NAJLEPŠOM ŽENOM NA SVETU i to SRPKINJOM!
Monika Beluči i misteriozna žena - Foto: K1info/Shutterstock


Naša glumica Sloboda Mićalović se javno obratila najlepšoj ženi na svetu, Moniki Beluči, putem Instagram objave čestitavši joj rođendan.

 

Ispod fotografije prednjače pozitivni komentari, u kojima se korisnici ove društvene mreže oduševljavaju lepoti ove dve dame. Među njima našla se i jedna naizgled šaljiva čestitka poznatog glumca, Andrije Miloševića.

-Nazdravlje sto godina draga Mone, da nam poživiš i svi iz tvojega roda i poroda - napisao je Milošević.

Takođe, Monika se zahvalila našoj glumici komentarom na engleskom jeziku, dodavši 3 emotikona srca.

Koliko dugo traje njihovo prijateljstvo?

Slobodu i Moniku angažovao je reditelj Emir Kusturica za snimanje filma "Na mlečnom putu", samim tim je i spojio ove dve glumice.

Naša glumica je više puta pričala o tome kako ju je Monika oduševila svojom lepotom, harizmom i prijatnošću, kao i činjenicom da je potpuno prirodna i pristupačna. Jednom prilikom je i ispričala kako je izgledao njen prvi susret sa ovom italijanskom glumicom.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - izjavila je Sloboda svojevremeno.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar