Showbizz > Svet

Kim Kardašijan braću Mendez POSETILA u zatvoru, pa apeluje da se njihova PRESUDA uzme u razmatranje

Snimljen dokumentarac o njihovom slučaju.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

05/10/2024 > 14:08

podeli vest:

Kim Kardašijan braću Mendez POSETILA u zatvoru, pa apeluje da se njihova PRESUDA uzme u razmatranje
Foto: Tanjug/AP/Wikipedia


Slučaj braće Erika i Lajla Menendeza privukao je pažnju svetske javnosti u prošlom veku kada im je bilo suđeno zbog ubistva roditelja. Nakon emitovanja "Netfliksove" serije "Braća Mendez" koja govori o njihovom slučaju ponovo je pažnja javnosti usmerena ka njima. Braća Mendez su 1989. godine presudili roditeljima, a tvrdili su da su prethodno od strane roditelja bili seksualno zlostavljani. Međutim, pratile su ih glasine da su počinili ubistvo, jer su želeli nasledstvo bogatih roditelja. Osuđeni su na doživotno izdržavanje zatvorske kazne.

Pojedini ih osuđuju, dok ih drugi brane, a među njima je i Kim Kardašijan, svetski poznata rijaliti zvezda i influenserka, koja im je išla u posetu nakon emitovanja dokumentarca "Monstrumi".

Foto: tanjug/Susan Walsh

 

Ona je potom javno iznela mišljenje o njima i istakla da presuda treba da se uzme u razmatranje.

- Slučaj Erika i Lajla postao je zabava za naciju, njihove patnje i priče o zlostavljanju ismejane u skečevima u emisiji "Saturday Night Live" -  napisala je Kardašijan, napominjući da oseća da su braća počinila zločin iz samoodbrane nakon "godina zlostavljanja i pravog straha za njihove živote". 

Mediji su braću pretvorili u čudovišta i senzacionalističke bombone za oči - dvoje arogantnih, bogatih klinaca sa Beverli Hilsa koji su ubili svoje roditelje iz pohlepe. Nije bilo mesta za empatiju, a kamoli za saosećanje - dodala je ona.

 

 

 - U zatvoru, obojica imaju primerene ocene ponašanja u dosijeima -  nastavila je ona, napominjući njihove višestruke fakultetske diplome i njihov rad kao negovatelji.

- Dugujemo to onim dečacima koji su izgubili detinjstvo, koji nikada nisu imali priliku da budu saslušani, da im se pruži pomoć ili ono najbolje - spaseni - govori Kim, prenosi "PageSix".

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar