Showbizz > Svet

Stanija u KANDŽAMA URAGANA: Starleta objavila zastrašujuć snimak iz MAJAMIJA! (FOTO)

Kako je napisala, ona nije mogla da odoli, pa je izašla napolje i prošetala uz obalu

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

10/10/2024 > 14:34

podeli vest:

Stanija u KANDŽAMA URAGANA: Starleta objavila zastrašujuć snimak iz MAJAMIJA! (FOTO)
Foto: Instagram/stanijadobrojevic


Starleta Stanija Dobrojević poslednjih meseci boravi u Majamiju, a danas se javila iz svog stana i pokazala strašne prizore koje je zabeležila.

- Ko bi rekao da će pogled sa moje terase ikada izgledati ovako depresivni. Kada sam odlučila da se preselim na Floridu u glavi su mi bile samo palme, sunce i okean, kakav uragan?! - napisala je starleta svom na Instagram nalogu. 

Kako je napisala, ona nije mogla da odoli, pa je izašla napolje i prošetala uz obalu, gde je snimila strašno olujno nebo, palme koje se savijaju pod naletima silovitog vetra i talase koji se razbijaju o obalu.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

 

- Morala sam da izađem i izvidim kako je - dodala je Stanija.

Sudeći po snimku Dobrojevićeva ne preza od uragana, ali je njen partner koji trenutno nije u mogućnosti da bude sa njom veoma zabrinut za njenu bezbednost.

- Dragi Bože, čuvaj mi Staniju od opasnog uragana koji ide prema Majamiju i molim te, nemoj ponovo ga gospođica krene u šoping kad svi beže od vetra - napisao je Asmin Durdžić na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

 

Podsetimo, oluja veka, kako su mediji nazvali uragan Milton, stigao je na Floridu oko 20 časova po lokalnom vremenu (2 sata ujutro po srpskom), izazvavši tornada i donoseći u region obilne padavine i snažne vetrove.

Mnogi delovi su poplavljeni, zabeleženo je više od 20 tornada, a dramatični snimci sa Floride stižu iz minuta u minut.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar