Showbizz > Svet

DIGLA SE PRAŠINA OKO NOVOG DEČKA MERIL STRIP (75): Ona se razvela nakon 45 godina braka, a EVO KO je osvojio njeno srce!

Holivud je dobio novi ljubavni par, a zajedničko im je što ih cela Srbija obožava

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

22/10/2024 > 17:30

podeli vest:

DIGLA SE PRAŠINA OKO NOVOG DEČKA MERIL STRIP (75): Ona se razvela nakon 45 godina braka, a EVO KO je osvojio njeno srce!
Foto: Shutterstock


Holivud je dobio novi sjajni par? Mnogima se dopada ta opcija imajući u vidu ko su glavni akteri. A glavni akteri su legendarna Meril Strip (75) i njen kolega, slavni komičar (74). Šuška se o tome već duže vreme i nema kraja takvim pričama.

Sve je ponovo buknulo kada je Stiv Marin (79) nedavno objavio sliku Meril i tog kolege, na kojoj su njih troje, ali je sebe označio kao da je "višak" na toj fotografiji pa se uveliko komentariše da gde ima dima, ima i vatre.

Martin se oglasio nakon što su Meril Strip i Martin Šort viđeni pre nekoliko dana na večeri u Giorgio Baldi restoranu u Kaliforniji.

Foto: Shutterstock

 

Glasine o romansi krenule su od dodele Zlatnog globusa

"Ne znam zašto me pomisao na vezu Meril i Martina čini toliko srećnom, ali iskreno, ispunjava moje srce radošću", "Kakav par, čak i ako su prijatelji, oboje jednostavno blistaju", poručuju sa mreža.

Glasine o romansi krenule su od dodele Zlatnog globusa, početkom ove godine. Na svečanosti u Los Anđelesu Meril Strip i Martin Šort pojavili su se zajedno. Njegov predstavnik za medije rekao je za "People" da se radi o prijateljstvu, ali su nakon toga čuveni glumci često bili zajedno u javnosti: odlazili na večere, na rpedstave na Brodveju...

U avgustu na premijeri četvrte sezone serije “Only Murders in the Building” gde oboje glume, držali su se za ruke.

- Bili su odlično raspoloženi, smejali su se. Bilo je jako slatko.Tu definitivno ima nečega - tvrdi izvor, piše Page six.

Foto: Shutterstock

 

Meril se razvela nakon 45 godina braka 

Meril Strip je od 1978. do 2017. bila u braku sa Donom Gamerom sa kojima ima četvoro dece, tek 2023. saznalo se da su se razveli. Sa kolegom Džonom Kazelom koji je umro od raka pre više godina, doživela je veliku ljubav. Martin Šort je od 1980. bio oženjen glumicom Nensi Dolman pa sve do njene smrti 2010. Otac je troje dece.

Šort je veoma poznati komičar, omiljen i u Srbiji, ali se u poslednje vreme našao na meti kritika u kojima se ističe da više nije dovoljno dobar u svom poslu. "Slate" je objavio članak pod naslovom “Why We Keep Putting Up With Martin Short”, gde se on opisuje “poražavajuće nezabavan”, a Dan Kojs je u članku napisao: “Tokom njegove evolucije od istaknute osobe u skeč-komediji, filmske zvezde koja se muči u karijeri, dvostruko neuspešnog voditelja tak šou emisije, do entuzijastičnog čoveka koji peva i pleše, naborao mi se nos.

Svaki put kad on obuče glupu odeću ili kaže nešto nečuveno ili pravi šale, poželim da kažem: "Zašto si takav?”. Međutim, mnogi brane Martina pa na mrežama dele isečke kratkih filmova iz SNL-a, njegove epizodne uloge u sitkomima poput Curb Your Enthusiasm, Arrested Development i Modern Family, kao i njegovi intervjui, piše independent.co.uk.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar