Showbizz > Svet

Nove OPTUŽBE protiv Pi Didija! Brutalno ZLOSTAVLJAO 16-godišnjaka?

Protiv njega je podneto šest novih civilnih tužbi, pošto je policija zaplenila galone ulja za bebe i 784 seksualne igračke iz njegovog doma

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

20/10/2024 > 21:43

podeli vest:

Nove OPTUŽBE protiv Pi Didija! Brutalno ZLOSTAVLJAO 16-godišnjaka?
Foto: Shutterstock


Sve više optužbi izašlo je na videlo protiv repera Šona Kombsa, poznatiji kao Pi Didi ili Paf Dedi.

Protiv njega je podneto šest novih civilnih tužbi, a pošto je policija zaplenila galone ulja za bebe i 784 seksualne igračke iz njegovog doma u Majamiju, još dve žene i četiri muškarca javile su se sa optužbama za zlostavljanje.

Jedna od tvrdnji je od muškarca koji je tada imao 16 godina, a druga od žene koja kaže da je bila prisiljena da vrši intimne radnje, nakon što je Kombs zahtevao da uzme psihoaktivnu supstancu, kokain. Tvrdnja u jednoj od civilnih tužbi navodi da je, uz dva naoružana telohranitelja, Pi Didi zlostavljao maloletnog radnika u skladištu jednog od najpoznatijih lanaca trgovine u Americi.

Tvrdi se da je tada 16-godišnjak udaren pištoljem u glavu i odveden u skladište gde su telohranitelji čekali da Pi Didi obavi šta je tom trenutku želeo - oralno seksualno zadovoljstvo. Kako prenosi "Mirror" u tužbi je navedeno da je oralni odnos trajao oko dva minuta, uz psovke i ponižavanje na račun rase, kao i mesta gde radi. Posle toga, Kombs je, kako navode dalje, zapretio smrću tadašnjem maloletniku ako proširi ikakve informacije o toj situaciji, a onda ušao u prodavnicu i delio "fanovima" besplatnu robu. Prema tužbi, dečak je otrčao do obezbeđenja i pokušao da prijavi šta se desilo, ali je samo izveden iz objekta.

Šest novih građanskih tužbi podneo je u ponedeljak protiv Kombsa advokat Toni Buzbi i uključuju optužbe za silovanje, seksualni napad na muškarce i zlostavljanje dece. Neverovatnih šest anonimnih civilnih tužbi podneto je protiv njega federalnom sudu u Njujorku, dve od strane žena pod pseudonimom Džejn Dos i četiri od strane muškaraca identifikovanih kao Džon Dos.

Kombsov advokat je rekao:

- On se raduje dokazivanju svoje nevinosti i opravdanju na sudu ako i kada tužbe budu podnete i uručene, gde će se istina utvrditi na osnovu dokaza, a ne spekulacija. Gospodin Kombs odlučno i kategorički negira i kaže da je lažno i klevetnički bilo kakva tvrdnja da je seksualno zlostavljao bilo koga, uključujući i maloletnike.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar