Showbizz > Svet

OVA GLUMICA JE "OTIMAČICA MUŽEVA": Danas puni 57. godina i izgleda nikad bolje!(FOTO)

Verenika je ostavila 3 dana pred venčanje i pobegla sa njegovim najboljim prijateljem

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/10/2024 > 16:24

podeli vest:

OVA GLUMICA JE "OTIMAČICA MUŽEVA": Danas puni 57. godina i izgleda nikad bolje!(FOTO)
Foto: Shutterstock


Holivudska ikona Džulija Roberts danas slavi 57. rođendan, ali njen nenadmašni osmeh deluje vanvremenski. Još otkako se pojavila na glumačkoj sceni, postala je jedna od omiljenih glumica na svetu, a ova dobitnica Oskara već decenijama osvaja publiku ulogama u dramskim, komičnim i romantičnim filmovima.

Njeni roditelji takođe su bili glumci, a iako je u početku želela da bude veterinarka, Džulija Roberts je krenula stopama svojih roditelja. Svet glume pokorla je 1990. pokorila svet filmom "Zgodna žena", gde je glumila uz Ričarda Gira. Uloga prostitutke koja se zaljubljuje u bogatog biznismena donela joj je i nominaciju za Oskara za najbolju glumicu, a film "Zgodna žena" postao je jedna od najpopularnijih filmova 90-ih.

Foto: Tanjug/AP/Andy Kropa/Invision

 
Oskar za Erin Brokovič

Vrhunac njene karijere dogodio se 2000., kad je dobila ulogu Erin Broković u istoimenom filmu. Ta je uloga Džuliji donela Oskara za najbolju glumicu, kao i Zlatni globus. Nakon tog filma karijera joj je neko vreme stagnirala, a onda je ponovo doživela uzlet 2010. filmom "Jedi, moli, voli."

Što se tiče njenog privatnog života, Džulija Roberts jedna je od retkih holivudskih zvezda koje mogu da se pohvale dugogodišnjom bračnom srećom. Ona i suprug, kamerman Deni Moder, u braku su od 2002. i imaju troje dece.

 

 

Buran ljubavni život

Međutim, i ljubavni život bio joj je buran. Bila je u kratkom braku s kantri pevačem Lajlom Lovetom od 1993. do 1995., a mediji su se raspisali o njoj kad je 1991. raskinula veridbu s Kiferom Saterlendom tri dana pre njihovog venčanja i otišla s njegovim najboljim prijateljem, kolegom glumcem Džejsonom Patrikom, u Irsku.

Ni sa njim ljubav nije dugo trajala - raskinuli su 1992., a Džulija je dobila titulu "odbegle mlade", punih osam godina pre istoimenog filma koji joj je doneo popularnost.

 

 

Prava ljubav

Danas je Džulija u srećnom braku s Moderom, za kojeg je jednom prilikom izjavila da je njena prava ljubav i da je tek pored njega sazrela i shvatila pravi smisao života.

Kad su se upoznali, on je bio u braku s Verom Stajnberg (bili su venčani od 1997. do 2002.), a Džuliju je upoznao tokom snimanja filma ‘Meksikanac‘ 2000. godine. Ubrzo nakon što mu je holivudska glumica ušetala u život, Moder je predao papire za razvod pa su neki tada Džuliju nazivali "razaračicom brakova", piše Jutarnji.hr.

Od tada slavna glumica svoju privatnost vrlo pažljivo čuva i vrlo retko priča o privatnom životu u javnosti. Njoj i suprugu privatnost njihove dece uvek je na prvome mestu i nikada nije želela da im njen posao ugrozi bezbrižno odrastanje.

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar