Showbizz > Celebrity

SVETSKI MEDIJI: Princeza Kejt "mnogo bolje toleriše lek" koji dobija tokom procedure preventivne hemioterapije!

Princeza Kejt, koja je u martu otkrila da boluje od karcinoma, sada "lakše toleriše lek" koji dobija tokom procedure hemioterapije

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

30/05/2024 > 12:20

podeli vest:

SVETSKI MEDIJI: Princeza Kejt "mnogo bolje toleriše lek" koji dobija tokom procedure preventivne hemioterapije!
Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Gilbert/Pool/Shutterstock


-Bilo je to, naravno, veoma izazovno i zabrinjavajuće vreme. Svi su se okupili oko nje – Vilijam, njeni roditelji, i njena sestra i brat-, navodi se u objavi Vaniti Faira

Princeza Kejt, koja je u martu otkrila da boluje od karcinoma, sada "mnogo bolje toleriše lek" koji dobija tokom procedure preventivne hemioterapije, prenosi Vaniti Fair.

- Bilo je veliko olakšanje što toleriše lekove i što joj je zapravo mnogo bolje - navodi se.

Foto: printskrin

 

-Bilo je to, naravno, veoma izazovno i zabrinjavajuće vreme. Svi su se okupili oko nje – Vilijam, njeni roditelji, i njena sestra i brat-, navode izvori.

Nakon navodnih saznanja da je princeza od Velsa bila "napolju" sa porodicom poslednjih dana dok nastavlja tretman preventivne hemioterapije, pojavile su se i spekulacije kada će se Kejt vratiti zvaničnim obavezama.

Iako postoji naznaka koje ukazuju na to da bi se Kejt mogla vratiti već na jesen, Palata i kraljevski insajderi su želeli da naglase da zvanični datum povratka nije još isplaniran.

 

Ostavite komentar