Slobodno vreme > Horoskop

PROČITAJTE DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JUL 2024: Ribe pune obaveza, Device su magnet za suprotni pol, a šta je sa vama?

Pojedini znaci horoskopa će uživati u ljubavi, poslu i zdravlju, dok će nekima današnji dan doneti i turbulencije, nervozu i stres

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

31/07/2024 > 07:00

podeli vest:

PROČITAJTE DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JUL 2024: Ribe pune obaveza, Device su magnet za suprotni pol, a šta je sa vama?
Foto: Shutterstock


Pročitajte svoj dnevni horoskop za 31. jul 2024. godine i otkrite šta vam zvezde donose u poslu, ljubavi i zdravlju.

Kako prenosi "Dnevni puls", svaki znak pojedinačno dobija prognoze na osnovu trenutnih planetarnih pozicija i zvezdanih energija koje deluju na njih. Pojedini znaci horoskopa će  uživati u ljubavi, poslu i zdravlju, dok će nekima današnji dan doneti i turbulencije, nervozu i stres.

OVAN

Posao: Kreativnost koju posedujte sada dolazi do izražaja. Obavljate sve poslovne aktivnosti na vreme. Ne ulažite novac u fiktivne valute, može se ispostaviti da je u pitanju prevara.

Ljubav: Pravo je vreme za akciju. Vi morate napraviti prvi korak. Osoba koja vam se dopada toga je svesna i čeka. Vaša srećna boja danas je crvena, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Racionalno koristite snagu i energiju i ne rasipajte je na ljude koji nisu toga vredni. Opustite se sa partnerom, to će regenerisati vaše telo i um i obezbediti nesmetan protok bio energije kroz sve energetske tačke.

BIK

Posao: Klonite se sumnjivih investicionih ulaganja, jer možete izgubiti novac ili doći u sukob sa zakonom. Dobro procenite rizike i koristi od potencijalnog posla.

Ljubav: Neko vas potajno posmatra jer je zaljubljen u vas, međutim, to vešto skriva i čeka povoljniji momenat. Vaša srećna boja je plava, pa je nosite na sebi kao deo odevne kombinacije ili intimnog rublja.

Zdravlje: Stomak vam je osetljiv, pa izbegavajte preterivanje u hrani i piću. Izbegavajte nepotreban unos masti. Više se bazirajte na povrće i voće kako bi ostali umno fokusirani.

BLIZANCI

Posao: Danas briljirate u radnom okruženju jer vaš praktični um dolazi do izražaja. Mnogi se pitaju kako vi uspevate sa lakoćom da uradite stvari koje su njima nedostižne. Nastavite u istom ritmu.

Ljubav: Neko iz vašeg okruženja vas posmatra i stalno misli na vas. Danas vam je planeta ljubavi naklonjena, iskoristite to. Vaša srećna boja je bela, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Opustite se i uživajte, nije preporučljivo preterivani ni u čemu, pa ni u poslu. Šetnja sa partnerom po šumi ili uz reku, izbalansiraće vašu energiju.

RAK

Posao: Zaboravite ideju o novim poslovnim poduhvatima. Ne ulazite u nove poslovne projekte dok ne završite trenutne koje ste započeli. To može biti previše posla za vas.

Ljubav: Morate imati na umu da vam je partner postao ljubomoran, jer preterujete sa bacanjem pogleda naokolo. Rakova srećna boja je tirkizno plava, pa je nosite na sebi kao deo odevne kombinacije ili intimnog rublja.

Zdravlje: Možete imati prolazni osećaj težine i nelagodnosti u nogama. Odmorite se, previše ste radili prethodnih dana. Nakon odmora, stanje će se vratiti u normalu i bićete kao novi.

Foto: K1info/Freepik

 
LAV

Posao: Profesionalno se odnosite prema poslu kako bi izbegli nepotrebne gubitke. Odvajanje poslovnih aktivnosti od emotivnih svakako bi bilo korisno po vaše finansije.

Ljubav: Razmišljate da se upustite u emotivnu vezu bez obaveza, pa sami procenite da li je to pametna ideja za vas. Budite oprezni da na kraju ne bi ostali iskorišteni. Vaša srećna boja je žuta, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Izbegavajte preterano umno naprezanje. Mozak je najveći potrošač energije i možete se zbog toga osećati iscrpljeno. Preporučuje se slušanje opuštajuće muzike ili meditacija.

DEVICA

Posao: Uključite samo logiku pri donošenju važnih poslovnih odluka, sve ostalo je nebitno. Poslušajte razum i činjenično stanje na terenu, kako ne bi napravili poslovni previd i štetu.

Ljubav: Vi ste pravi magnet za suprotni pol. Prepustite se i uživajte u zajedničkom društvu sa partnerom. Vaša srećna boja je roza, pa je nosite na sebi. Može da bude na vama i kao deo intimnog rublja.

Zdravlje: Možete osećati blage bolove u lumbalnom delu leđa. Pijte dovoljno tečnosti da bi se organizam mogao normalno hidrirati i očistiti od nagomilanih toksina. Više odmarajte.

VAGA

Posao: Imate prevelika očekivanja od poslovnih saradnika. Drugi ne mogu da ispune zadatke koje ste postavili pred njih. Smanjite kriterijum kako bi izbegli nezadovoljstvo u kolektivu.

Ljubav: Izbegavajte flert sa šefom ili nadređenim u radnom kolektivu. Moglo bi se desiti da se pročuje ono što za sada vešto skrivate. Preporučuje vam se putovanje sa partnerom. Srećna boja za vas je zelena, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Zbog preteranog razmišljanja i umne aktivnosti, može vam se javiti povišen krvni pritisak. Idite na vreme na spavanje kako bi povratili snagu i elan. Uzimajte vitamin C kao dodatak ishrani.

Foto: K1info/Freepik

 
ŠKORPIJA

Posao: Morate biti oprezni sa poslovnom dokumentacijom. Može se desiti da vam nestane bitan dokument. Polako i koncentrisano se setite gde ste ga ostavili.

Ljubav: Idite na kraće putovanje sa partnerom, to će učvrstiti vašu vezu i povratiti vam samopouzdanje. Partner će to znati veoma da ceni. Vaša srećna boja je nebo plava, pa je nosite na sebi kao deo intimnog rublja.

Zdravlje: Energiju koju ste akumulirali, najbolje bi bilo da utrošite na gimnastiku u krevetu. To će vas relaksirati, a partner će biti zadovoljan i srećan.

STRELAC

Posao: Previše ste umno angažovani. Morate da se opustite i ne razmišljate previše o nebitnim stvarima koje se dešavaju oko vas. Racionalno trošite snagu i energiju.

Ljubav: Izbegavajte flert sa osobom koja je zauzeta, da vam se to ne bi obilo o glavu. Dobro procenite da li je to vredno rizika. Vaša srećna boja je ljubičasto bela, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Preterana nervna aktivnost Strelcu stvara probleme. Morate da se konsolidujete sami sa sobom. Pazite šta pijete i jedete i gde. Izbegavajte pića u sumnjivim lokalima.

JARAC

Posao: Sve svoje poslovne obaveze obavljate rutinski. Očekujete nagradu ili povišicu za svoj uloženi rad i trud. Budite strpljivi, vaš rad će biti primećen.

Ljubav: Provedite više slobodnog vremena sa partnerom, ne trošite ga na nebitne ljude. Probudiće se nova ljubavna energija. Vaša srećna boja je smaragdno zelena, pa je nosite na sebi kao deo odevne kombinacije.

Zdravlje: Može biti osetljiv koštano zglobni sistem. Pokrivajte se tokom noći kada temperatura pada ili rade rashladni uređaji. Temperatura tela mora da se održava na optimumu.

Foto: K1info/Freepik

 
VODOLIJA

Posao: Na pamet vam je došla ideja o novom poslovnom projektu. Vaše razmišljanje je opravdano i preporučuje se da ne časite časa već da krenete da delate. Budite odlučniji.

Ljubav: U svom neposrednom okruženju imate nekoga kome se dopadate. Neko iz komšiluka ima prljave fantazije kada ste vi u pitanju. Vaša srećna boja je bela, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Stomačne tegobe vam mogu zadavati nevolje i sprečavati vas da se iskažete u pravom svetlu. Izbegavajte preterano hladna pića. Obroci treba da budu lagani sa puno biljnih vlakana.

RIBE

Posao: Pomozite kada ste u situaciji da to učinite. Fortuna će vam uzvratiti višestruko. Zanemarivanje takve akcije bi moglo da dovede uskoro to toga da se kolo sreće preokrene.

Ljubav: Partner želi da odvojite više vremena za zajedničke momente. Učinite to, budite sami i uživajte u ljubavnom zanosu. Vaša srećna boja je nebo plava, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Gomilanje obaveza stvoriće pritisak na vas i poremetiti vam normalan protok energije kroz energetske centre. Meditacija i muzika će vas opustiti, a san vratiti snagu i elan.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar