Slobodno vreme > Horoskop

Uskoro će im džepovi biti puni novca! U OKTOBRU sledi FINANSIJSKI OBRT za ovih 5 horoskopskih znakova

Ko će imati najviše sreće kada je reč o novcu?

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

29/09/2024 > 21:42

podeli vest:

Uskoro će im džepovi biti puni novca! U OKTOBRU sledi FINANSIJSKI OBRT za ovih 5 horoskopskih znakova
Foto: Shutterstock


Drugog dana oktobra je pomračenje Sunca u Vagi koje će doneti transformaciju na finansijskom planu za nekoliko znakova horoskopa. Ko će imati najviše sreće kada je reč o novcu?

Ovan

Imaćete mogućnost da zablistate u javnosti zahvaljujući svom radu, kao i da ostvarite željene ciljeve. Međutim, važno je da zapamtiti da ne treba da brzate, kako vi umete, i da sve dobro analizirate i isplanirate. Samo tako ćete ostvariti poslovni uspeh i dobri zasluženu finansijsku nadoknadu.

Rak

Odličan je period za započinjanje novih projekata. Puni ste energije, pa možete da pokažete nadređenima sve svoje sposobnosti. U oktobru će vam sve ići od ruke, pa će i prihodi biti veći nego do sada.

Foto: Pixabay.com

 
Škorpija

Očekuju vas promeene na finansijskom planu, a najverovatnije ćete biti unapređeni ili ćete dobiti veći bonus. Neki mogu započeti privatan posao sa supružnikom ili partnerom sa kojim su u emotivnoj vezi.

Vaga

Posvetite se sebi i svojoj energiji, jer ćete samo tako ostvariti veću materijalnu korist ovog meseca. Prestanite da gubite vreme na tuđe živote i probleme, sada je vreme da sredite svoj. Napravite detaljan plan za postizanje svojih ciljeva i primetićete kako se brzo ostvaruju.

Devica

Niste skloni impulsivnim reakcijama, ali u oktobru ćete se tako ponašati i upravo to će vam doneti novac. Bez obzira na to, vi ćete na brzinu analizirati sve i tako ćete uspeti da ostvarite svoj poslovni cilj. Možete dobiti povišicu plate ili neki bonus za dobre rezultate.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar