Slobodno vreme > Horoskop

Baš vas hoće: RETROGRADNI JUPITER traje do februara, a ova TRI znaka i ne znaju koliki su SREĆNICI

Prilike se kriju čak i u naizgled komplikovanim situacijama – samo ih treba prepoznati i iskoristiti

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimović

15/10/2024 > 11:06

podeli vest:

Baš vas hoće: RETROGRADNI JUPITER traje do februara, a ova TRI znaka i ne znaju koliki su SREĆNICI
Foto: Freepik.com


Baš vas hoće, zaista!

U svom retrogradnom hodu u periodu od 9. oktobra 2024. do 4. februara 2025., Jupiter donosi specifične prilike i izazove na astrološkom nebu. Iako retrogradni tranziti ponekad asociraju na poteškoće, za Bika, Raka i Devicu ovaj period može biti posebno povoljan. Evo kako će se uticaj ove retrogradnosti odraziti na svaki od ovih znakova.

Foto: Shutterstock

 

Bik – Finansije cvetaju

Bikovi će se u narednim mesecima konačno osloboditi nekih starih finansijskih pritisaka. Ovo je pravi trenutak za rešavanje dugova i pronalaženje dodatnih izvora prihoda. Bilo da planirate ulaganje u nekretnine ili ste spremni za velike finansijske transakcije, uspeh vam je zagarantovan. U retrogradnom Jupiteru sve što se tiče novca ide vam naruku – čini se kao da se sreća osmehuje na svakom koraku.

Rak – Porodična harmonija i emotivni napredak

Za Rakove, retrogradni Jupiter donosi mir i poboljšanje porodičnih odnosa. Ovo je idealan period za rešavanje sukoba i nesuglasica iz prošlosti. Ako ste u vezi, sada je vreme za produbljivanje odnosa – stara neslaganja će pasti u zaborav, a razumevanje će se produbiti. Osećaj pripadnosti i bliskosti s voljenima biće izraženiji nego ikad, što će vam doneti emotivnu stabilnost.

Foto: Shutterstock

 

Devica – Profesionalni uspeh kroz saradnju

Devicama je ovo pravo vreme za preispitivanje svojih profesionalnih ciljeva. Retrogradni Jupiter nudi priliku za konsolidaciju dosadašnjih uspeha i poboljšanje pozicije u karijeri. Najveći napredak očekuje vas kroz timski rad i saradnju s kolegama, pa nemojte insistirati isključivo na samostalnom radu. Otvorite se za nove pristupe i perspektive – to bi moglo biti ključ za brz profesionalni rast.

Ovaj period retrogradnog Jupitera može doneti neočekivane preokrete, ali za pomenute znakove on pre svega nudi mogućnosti za rast i napredak. Prilike se kriju čak i u naizgled komplikovanim situacijama – samo ih treba prepoznati i iskoristiti.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar