Slobodno vreme > Horoskop

PUN MESEC u Ovnu pali varnice: Strasti na vrhuncu, iznenadne odluke i VERENIČKI PRSTEN!

Biće uzbudljivo, čeka nas zaista turbulentan period...

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimović

17/10/2024 > 08:37

podeli vest:

PUN MESEC u Ovnu pali varnice: Strasti na vrhuncu, iznenadne odluke i VERENIČKI PRSTEN!
Foto: Unsplash.com


Kakav haos nas očekuje!

Danas, 17. oktobra, na nebu će zasijati pun Mesec u znaku Ovna, donoseći nalet energije i strasti svim znakovima Zodijaka. Kao jedan od supermeseca, njegovo prisustvo biće snažno i intenzivno, pa se pripremite za promene, izazove i nove početke. Prema astrolozima, ovaj događaj pokreće osećaj odlučnosti i inicijative, ali može probuditi i impulsivnost – posebno u odnosima i ličnim projektima.

Pun Mesec u Ovnu često označava trenutak kada konačno "pucamo" i donosimo odluke koje smo dugo odlagali. Svaki znak će na svoj način osetiti ovu moćnu energiju – neko u profesionalnom, a neko u emotivnom životu. Ključna poruka ovog lunarnog ciklusa je da slušamo svoje instinkte i preuzmemo kontrolu nad situacijama koje su nam do sada delovale haotično ili van našeg uticaja.

Ovan

Ovo je za vas najvažniji pun Mesec u godini. Donosi vam energiju, strast i uzbuđenje, veliki cilj ili san na kojem ste radili sada bi mogao biti blizu da postane stvarnost. Iskoristite ovu moćnu energiju i pokažite svetu da ste spremni da proslavite svoj uspeh.

Bik

Ovaj Pun mesec bi vas mogao ostaviti da se osećate pomalo iscrpljeno. Važno je da slušate svoje telo i, ako je moguće, odvojite vreme da se odmorite i napunite baterije. Razmislite o tome da zakažete spa dan ili date sebi vremena za opuštanje. Može doći do prekretnice sa projektom na kojem ste radili.

Blizanci

Spremite se da izađete jer pun Mesec vas gura da se povežete sa drugima i učinite svoje prisustvo poznatim. Vreme je da se usredsredite na ono što želite da postignete u narednoj godini i razmislite o tome ko u vašem okruženju. Ako ste slobodni, isprobajte onlajn sastanke ili upoznajte nove ljude preko prijatelja.

 

Rak

Pun Mesec će uleteti u vaš život poput vatrometa, signalizirajući važan trenutak za vaše ambicije ili karijeru. Možda ćete doživeti prekretnicu, kao što je unapređenje, ponuda za posao ili neko zasluženo priznanje. To je vreme kada bi velika dostignuća mogla biti iza ugla.

Lav

Vama će ovaj pun Mesec doneti nove važne trenutke u karijeri. U vaš život će ući mnogo vatrometa, strasti na svim poljima kao i uzbuđenja svih vrsta. Budite spremni da vaš trud i zalaganje budu nagrađeni i uskoro bi mogli da očekujete neku povišicu ili prelazak na bolje radno mesto.

Devica

Želećete da procenite snagu vaših odnosa, i ako bude bilo kakvih problema, ovaj pun Mesec će ih izneti na videlo. Vreme je da budete iskreni i da se direktno pozabavite nekim stvarima. U nekim slučajevima, to bi čak moglo značiti da idete svojim putem. Možete očekivati značajne promene u finansijama ili velikim novčanim stvarima.

Vaga

Sada je vreme da se ujedinimo ili raziđemo. Pun Mesec donosi značajne promene u važnim partnerstvima, bilo u poslu ili u ljubavi. To bi vas moglo zbližiti, dovesti do zajedničkog useljenja, dugoročnih obaveza, veridbe. Međutim, ako niste usklađeni, ovo bi mogao biti trenutak da se suočite sa stvarnošću i krenete svojim putem.

Škorpija

Vaš odnos između posla i privatnog života biće ključni fokus dok upravljate rutinama, odgovornostima, projektima i prioritetima. Možda završavate značajan projekat za posao ili čak prelazite na novu poziciju. Ako želite da poboljšate zdravlje, sada je vreme za to. Ovo može biti jednostavno kao prilagođavanje ishrane ili započinjanje nove rutine vežbanja.

Strelac

Prihvatite svoje strasti i sledite svoje srce. Pun Mesec će verovatno doneti talas strasti, romantike i radosti. Samci mogu da sretnu srodnu dušu ili da se zaljube, dok parovi mogu da iskoriste ovu energiju da ponovo zapale svoju iskru. Ako imate decu ili planirate da osnujete porodicu, ova Mesec će vam pomoći u tome. Uzbudljive vesti na pomolu.

Jarac

Sada vam je period kada će se istaći vaš porodični život. Značajna promena može biti na putu u vezi sa porodicom, domom ili nekretninama. Možda ćete se preseliti, dobiti novog cimera ili odlučiti da preuredite ili renovirate svoj životni prostor. Ako se pojave neki važni problemi u vezi sa porodicom ili roditeljima, najbolje je da ih odmah rešite.

Foto: Shutterstock

 

Vodolija

Ovaj pun Mesec može označiti prekretnicu ili završetak važnog projekta koji se odnosi na pisanje, govor, oglašavanje ili komunikaciju. Možete pronaći ugovore koji će se pregovarati ili potpisati. Pored toga, možda ćete se osećati inspirisanim da krenete na spontano putovanje ili otputujete na nepoznato mesto.

Ribe

U ovom periodu očekujte promene u prihodima i rashodima. Videćete rezultate kako ste zarađivali ili trošili u poslednjih šest meseci. To bi moglo dovesti do povišice, ponude za novi posao, unosnog klijenta ili čak do profitabilne sporedne zarade. S druge strane, ako se to ne dogodi, budite spremni na značajan trošak koji može zahtevati da se obavežete potpisom.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar