Slobodno vreme > Horoskop

ČUVAJTE IH SE: Tri horoskopska znaka koji NAMERNO daju LOŠE SAVETE!

Ako vas zanima ko su ti „stručnjaci“ za loše savete i zašto im to ide tako dobro, proverite ko je od tih znakova u vašoj okolini

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimović

21/10/2024 > 10:00

podeli vest:

ČUVAJTE IH SE: Tri horoskopska znaka koji NAMERNO daju LOŠE SAVETE!
Foto: Freepik.com


U astrologiji svaki znak ima svoje specifične osobine – pa tako i jedinstven stil komunikacije. Ipak, neki znakovi zbog svoje prirode umeju da daju savete koji i nisu baš najpametniji, čak i kad misle da pomažu.

Ako vas zanima ko su ti „stručnjaci“ za loše savete i zašto im to ide tako dobro, nastavite da čitate, pa proverite ko je od tih znakova u vašoj okolini.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj veštini da puno govore, a zapravo ne kažu ništa konkretno. Oni su kao hodajući rijaliti - uvek u nekoj drami, a saveti koje daju često se pretvore u zagonetku. Ako od Blizanca tražite ljubavni savet, očekujte da će vam reći kako trebate "biti otvoreni za sve opcije", a zatim će vam pet minuta kasnije predložiti da "postavite jasne granice". Nema tu zlobe, već jednostavno vole zavrzlame i malo nepotrebne drame. Ako želite da nešto izanalizirate i da donesete odluku, savet Blizanca samo će vas još više zbuniti.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje, pa će vas savetovati da svaki problem rešavate spektakularno. Ako ste prijatelj s Lavom i pitate ga šta učiniti u vezi s nesporazumom na poslu, očekujte savet u stilu: "Zar ti to možeš trpeti? Izdrži, ali daj do znanja ko si i šta zaslužuješ!". U njihovoj glavi sve ima dozu pozorišne drame i kraljevskog tretmana, pa će možda izbeći činjenicu da vi i ne želite baš uvek da budete u središtu pažnje. Lavovi jednostavno veruju da svaki potez mora biti dovoljno velik dia bi bio zapažen - čak i kada nemaju pokriće za to.

Foto: Freepik.com

 

Vaga

Vage žele biti pravedne, ali ponekad u tom pokušaju ostanu zbunjene. Kada im postavite pitanje o ljubavnom trouglu ili financijama, njihov odgovor je često poput saveta iz filozofskog romana: "Moraš biti uravnotežen. Važno je da svi budu srećni." Ali, kada ih pitate kako konkretno to postići, odgovor postaje samo još zamršeniji. Vage zapravo daju savet kako bi i same došle do rešenja, ali u tom procesu na neki način izgube suštinu onoga što žele da kažu. One jednostavno veruju da je balans najvažniji, ali što više o njemu razmišljaju, savet zvuči sve dvosmislenije. Naravoučenije, ne tražite savete od njih ako vam je hitno potreban.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar