Slobodno vreme > Lepota/Moda

Naomi Kembel je sve ŠOKIRALA svojom PREKRATKOM HALJINOM! Pokazala je ONO ŠTO SE NE SME, a evo kako izgleda u 54.godini

Ona u bezobrazno kratkoj haljini ne izgleda degutantno, a evo kako joj je to pošlo za rukom

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

06/09/2024 > 23:12

podeli vest:

Naomi Kembel je sve ŠOKIRALA  svojom PREKRATKOM HALJINOM! Pokazala je ONO ŠTO SE NE SME, a evo kako izgleda u 54.godini
Foto: K1info/Shutterstock


Naomi Kembel sinoć je uživala na koktelu magazina "Harper's Bazaar" u Njujorku, pokazavši svoju fantastičnu figuru u vrlo provokativnom izdanju. Crna pantera prkosi starenju, a iako gazi šestu deceniju i dalje izgleda kao u najboljim danima svoje manekenske karijere.

Naomi Kembel je na ovo gala veče stigla u upečatljivom, vrlo seksepilnom izdanju koje je mamilo poglede okupljenih i stavilo je u centar pažnje.

Da nije tek tako proglašena jednim od najboljih supermodela ikada, dokazuje i dan danas, u 54. godini; i dalje ima veoma vitku figuru i savršeno držanje. Zato sebi i može da dozvoli slobodu da bira provokativne komade, a da isti na njoj ne izgledaju vulgarno.

Naomi je sinoć izabrala vrlo smelu haljinu midi dužine od kombinacije crnog satena i prozirnog tila, a kreacija je izrađena od providne tkanine upravo na najintimnijim mestima na telu - u predelu međunožja i grudi. Ipak, manekenki je pošlo za rukom da ne uzgleda degutantno, već vrlo atraktivno i senzualno, uprkos tome što su joj se nazirale čak i gaćice!

Izdanje je zaokružila upečatljivom, skupocenom čoker ogrlicom i svetlucavim narukvicama, te crnim, lakovanim salonkama sa tankom, neobičnom štiklom. Izabrala je ultradugačku periku koju je za ovu priliku uvila u sitne kovrdže, a i njena šminka bila je vrlo zavodljiva - usne u boji kože i efekat dima na kapcima.

Dopada li vam se ovo izdanje lepe Naomi? Pišite nam. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar