Slobodno vreme > Lepota/Moda

KOPIRAJTE STIL TAMARE VUČIĆ! Top 5 najboljih odevnih kombinacija za SVEČANE PRILIKE

Prva dama Srbije pokazala je izvanredan modni ukus tokom nedavnih javnih angažmana, ističući se svojim sofisticiranim i modernim stilom

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

12/10/2024 > 16:02

podeli vest:

KOPIRAJTE STIL TAMARE VUČIĆ! Top 5 najboljih odevnih kombinacija za SVEČANE PRILIKE
Foto: Instagram/tamara.vucic.serbia


Prva dama Srbije Tamara Vučić svojim stilom privlači pažnju kada god se pojavi u javnosti.

Ona je mnogim ženama inspiracija za oblačenje i ulepšavanje, zato smo za vas izabrali top 5 izdanja koje možete poneti u svečanim prilikama .

1. Živopisna kreacija koja nikog ne ostavlja ravnodušnim 

Foto: Instagram/tamara.vucic.serbia

 

Tamara Vučić je za ovu formalnu, poslovnu priliku u Keniji izabrala vrlo upečatljivu haljinu midi dužine, koja se s jedne strane savršeno uklapa u duh i tradiciju kenijskog naroda, a s druge je veoma moderna i posebna. Reč je o svilenoj haljini midi dužine i ravnog kroja sa tri-četvrt rukavima i upečatljivom, predimenzioniranom kragnom koja je donela šik pečat ovom klasičnom modelu. No, ono što ovu kreaciju zapravo izdvaja u moru drugih jeste rizičan, ali zanimljiv miks tri različita dezena, a svaki je podjednako šaren i živopisan.

Haljinom dominira cvetni print u kombinaciji plave, zelene i narandžaste boje, sa primesama ljubičaste, a tu je i još jedna cvetna šara, ali nešto drugačijeg oblika i u nijansama krem i braon. "Šlag na torti" bio je i geometrijski print u nekoliko tonova zelene i plave.

Foto: Instagram/tamara.vucic.serbia

 
2. Ako želite da ostavite snažan utisak

Tamara Vučić poslednjih meseci imala je niz protokolarnih obaveza, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, pa smo uglavnom bili u prilici da je vidimo u oficijelnim izdanjima. Ipak, nisu joj nepoznata ni jednostavna izdanja, ali efektna.

Prva dama Srbije učestvovala je i na Četvrtom samitu prvih dama i gospode: "Očuvanja detinjstva - obezbeđenje sigurne budućnosti". Tom prilikom obukla je prelepu haljinu koja ostavlja snažan, a istovremeno i nežan utisak.

Foto: Instagram/tamara.vucic.serbia

 
3. Haljina "manje je više" 

Prva dama Srbije bila je i u poseti Egiptu, a tada smo imali priliku da vidimo prelepu svilenu haljinu u boji zlata, a kombinaciju je zaokružila sa jednostavnim salonkama u nežnoj, svetloroze boji i pojasom geometrijskog oblika u identičnoj nijansi.

Haljina je zapravo krojena jednostavno, ali sa minimalističkim detaljima da svima "zapadne za oko". I ovde možemo da vidimo da je manje, zapravo, više. 

Foto: Instagram/tamara.vucic.serbia

 
4. Roze midi haljina za specijalne prilike 

Kada je supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić  bila u poseti afričkim zemljama Demokratskoj Republici Kongo, Esvatiniju i Zimbabveu, okačila je fotografije na kojima sa službenicima ovih državama obilazila razne znamenitosti, te smo imali priliku da vidimo sjajne odevne kombinacije koje je nosila na drugom kontinentu.

Tada je, Tamara Vučić, obukla i elegantnu roze midi haljinu koju krase kratki "puf" rukavi cvetni desen. Ono što ovu haljinu dodatno čini posebnom je čipka koja je stavljena duž cele haljine, a pored toga je ukrašena i perlama, te izgleda još lepše i elegantnije.

Kosu je pokupila u elegantnu punđu, a bele cipele na štiklu su se savršeno uklopile.

Foto: Instagram/tamara.vucic.serbia

 
5. Svedeno i elegantno

Posetila je i jedan od najlepših manastira u Srbiji, manastir Manasiju i obukla je haljinu u skladu sa srednjovekovnom kulturom naše zemlje.

Naime, ljubičasta duga haljina ima naglašene trake koje prave mašnu oko vrata . Nije puno eksperimentisala, te je obula prelepe ljubičaste štikle. Svedeno, elegantno i pre svega lepo. 

Foto: Instagram/tamara.vucic.serbia

 

Ljudi prate objave Tamare Vučić i na Instagramu poručuju:

"Ovo je zaista predivno, svaka vam čast, Tamara", "Predivno izgledate", "Prelepo. Kao prava kraljica." "Iskreno, ova žena ima toliko topline", "Prelepo, elegantno, savršeno"...

Šta vi kažete na odevne kombinacije Tamare Vučić? Pišite nam u komentarima. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar