Slobodno vreme > Ljubav

NOVI TREND NA SVADBAMA u Srbiji! Nema više bacanja BIDERMAJERA, EVO šta su uveli samo da UZMU PARE! (VIDEO)

Malo po malo i u našu zemlju je stigao trend zaključavanja umesto tradicionalnog bacanja

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Milena Gačević

19/10/2024 > 17:10

podeli vest:

NOVI TREND NA SVADBAMA u Srbiji! Nema više bacanja BIDERMAJERA, EVO šta su uveli samo da UZMU PARE! (VIDEO)
Foto: Pixabay.com


Na srpskim svadbama pojavio se novi trend! Umesto bacanja bidermajera mlade su počele da ga zaključavaju u kutiju koju može da otključa samo jedan ključ koji je dobila slobodna neudata devojka.

Svaka mlada priželjkuje venčanje iz bajke koje će za nijansu biti drugačije i lepše od prethodnih. Tog dana sve mora da bude savršeno, dekoracija, prvi ples, muzika, šminka, frizura, venčanica, ali ipak da se u bar nečemu izdvaja od prethodnih. Malo po malo i u našu zemlju je stigao trend zaključavanja umesto tradicionalnog bacanja bidermajera!

Na Instagramu se pojavio video-snimak na kome je objašnjena revolucija venčanja. Naime, mlada ispred sebe ima providnu kutiju u kojoj stavlja i zaključava bidermajer. Ključeve podeli singl devojkama, a samo jedan može da otključa kutiju sa katancem. Devojka koja dobije pravi ključ dobija bidermajer.

 

 

 

- Revolucija u svetu venčanja! Ove sezone ne bacamo bidermajer - mi ga zaključavamo! Koji ključ otključava sreću? Pronađi ga i otključaj svoju sudbinu - piše u objavi koja je pokrenula niz komentara devojka.

Sudeći po reakcijama mišljenja devojaka, ali i momaka su bila podeljena. Nekima se ovaj trend dopao jer se dešavalo da se devojke bukvalno potuku za bidermajer, a neki su pak više bili za tradicionalni običaj bacanja.

Ne navodi se u kojem delu Srbije je ovaj trend zaživeo.

Inače, kutija u kojoj se zaključava bidermajer košta čak 9.500 dinara!

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar