Večita dilema - SUNCOKRETOVO ILI MASLINOVO ULJE - šta kažu stručnjaci?
Važno je da se obrati pažnja na količinu jednog sastojka
01.03.2023
MozaikZahvaljujući ovom triku, nikada više nećete da morati zamišljate kakvog je ukusa bila prvog dana
podeli vest:
Kupili ste picu, ali niste mogli da je pojdete celu. Ok. Ostavili ste parče za sutra. Ali... Sutradan ta pica više liči na gumirani trougao testa nego na hranu.
I šta sad?
Važno je da se obrati pažnja na količinu jednog sastojka
01.03.2023
MozaikMožda se nećete složiti sa vezom omiljeni doručak – karakter, ali ćete se bar zabaviti čitajući
27.02.2023
MozaikImate dve mogućnosti. Prva je da jedete osušeni kačkavalj i šunku naleplje na polubajato testo i zamišljate kako je ukusno bilo juče.
Druga je da "vratite u život" vaše parče pice. Kako? Pogledajte video i sve će da vam bude jasno.
Prijatno!
Jedna pekara u Italiji počela je da pravi proteinski hleb sa brašnom od cvrčaka
27.02.2023
MozaikNutricionisti kažu da neke skupe namirnice imaju mnogo jeftinije alternative
21.02.2023
MozaikSavladajte ovaj trik, olakšajte sebi život i uštedite vreme
20.02.2023
MozaikIako zvuči prilično uvrnuto i čudno, zaista radi
19.02.2023
Mozaik
Ostavite komentar