Slobodno vreme > Mozaik

Beauty trik KEJT HADSON, koji neće baš svako da PRIHVATI

Slavna glumica ističe da negu kože ne treba komplikovati

Izvor: K1info

23/04/2023 > 14:32

podeli vest:

Beauty trik KEJT HADSON, koji neće baš svako da PRIHVATI
Foto: Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File


Holivudska glumica Kejt Hadson (44) izgleda besprekorno u petoj deceniji i mnogi joj zavide na sjajnom izgledu. Jedna od najlepših žena sveta nije podlegla estetskim intervencijama i spada među retke prirodne slavne dame. 

Kako je jednom prilikom istakla, iako joj je nega lica veoma važna, ona svakog dana preskače korak koji većina žena svakodnevno radi. Naime, ona se ne umiva ujutru kada ustane. 

Kako kaže, negu kože ne treba komplikovati, ali to što se ne umiva ne znači da ne osveži lice. Za to ipak ne upotrebljava ni sredsva za čišćenje, baš ništa što bi vam bilo uobičajeno izjutra.

- Što manje koristim, to bolje. Ustanem i, iskreno, ne čistim lice nikako. Samo navlažim lice mokrim peškirom – rekla je Kejt pre nekoliko godina za Allure, te otkrila da joj je ovaj savet dala poznata šminkerka Guči Vestman.

- Rekla mi je: "Moraš da prestaneš da pereš lice izjutra. Ne moraš to da radiš. Verovatno je to razlog što ti izbijaju akne češće nego što bi inače". Prestala sam i koža mi je od tad mnogo bolja! Zato radim tako, i to odavno - ispričala je glumica.

 

Ostavite komentar