Slobodno vreme > Mozaik

Prilagodite životni prostor vašim godinama: KOMADI NAMEŠTAJA koje morate da imate u domu POSLE TRIDESETE

Kada pređete tridesetu, vreme je za renoviranje stana

Izvor: K1info/kurir.rs

05/11/2023 > 15:02

podeli vest:

Prilagodite životni prostor vašim godinama: KOMADI NAMEŠTAJA koje morate da imate u domu POSLE TRIDESETE
Foto: Freepik.com


U životu svakog od nas postoje mnoge prekretnice.  Na tom spisku definitivno je i 30. rođendan –  vreme kada postajemo zreliji, samosvesniji i kompletniji, definišemo svoje karijerne i porodične ciljeve.

U toj dobi konačno moramo da priznamo da smo odrasli i da tome prilagodimo i naš životni stil. U nastavku otkrijte koje komade nameštaja treba da imate u tridesetim godinama.

1. Dobar krevet

Mali kreveti i kreveti bez okvira su bili okej dok ste studirali, ali u tridesetim znate da je komfor na prvom mestu.

2. Radni sto

Ko je u tridesetim, a da ne radi minimum dva posla? Rad od kuće postao je svakodnevica, pa su tako radni sto i stolica obavezni. Za više motivacije - birajte komade maneštaja u kojima ćete uživati.

Foto: Freepik.com

 
3.  Slike

Naravno da ne mislimo da u tridesetim treba da posedujete prava umetnička dela, ali ono što možete jeste da sami napravite slike u vidu moodboarda svega što vas inspiriše - od mode, preko umetnosti, do elemenata iz prirode. 

4. Čaše za koktel 

Svi smo imali epizode da čašu iz izlaska ponesemo kući, ali u tridesetim, u vašem cozy enterijeru, morate imati chic čaše za party (koje ste sami odabrali).

5. Kompleti peškira i posteljine

Iako živite sami i imate "od svega po jedan", vreme je da se okrenete usklađenim kompletima - od posteljine do peškira i podignete svoj lifestyle na viši nivo.

Ne treba vam bogatstvo za dobru posteljinu, sada već postoji toliko povoljnih dekor brendova sa sjajnim ponudama posteljina kao iz časopisa. Što više - to bolje, jer nema lepšeg osećaja nego kada se na kraju dana zavučete ispod čistog čaršava. Zar ne?

6. Veliki ormar

Najvrednija investicija jeste ormar ili garderober. U ovim godinama, već ste sigurno živeli na nekoliko adresa i propustovali više lokacija - pa je i vaš prtljag odeće znatno veći. Ne pravite kompromis jer veliki ormar će vam uvek služiti.

Ostavite komentar