Sport > Fudbal

Jovetić će opet IGRATI za Partizan?Napadač od leta SLOBODAN igrač

Stevan Jovetić je od leta slobodan igrač, pošto nije došlo do dogovora sa Hertom, klubom u kom je 2021. potpisao dvogodišnji ugovor

Izvor: K1info/Direktno.rs

04/04/2023 > 17:47

podeli vest:

Jovetić će opet IGRATI za Partizan?Napadač od leta SLOBODAN igrač
Foto: Tanjug/AP/Risto Božović


U moru loših, depresivnih vesti koje dolaze iz Humske, javila se jedna koja bi mogla da obraduje "grobare". Naime, Partizan želi da angažuje Stevana Jovetića.

Stevan Jovetić je od leta slobodan igrač, pošto nije došlo do dogovora sa Hertom, klubom u kom je 2021. potpisao dvogodišnji ugovor.

Odličan napadač, je u novembru napunio 33 godine i još uvek nije spreman da "okači kopačke o klin". Stoga se sve češće spominje mogućnost da nekadašnji kapiten Partizana ponovo obuče crno-beli dres, pišu beogradski mediji.

Partizan se raspituje za povratak crnogorskog reprezentativca, a i on je voljan da se vrati u Beograd.

"Parnom valjku" itekako odgovara činjenica da Jovetić postaje slobodan igrač, a eventualni transfer će zavisiti od mogućih drugih ponuda.

Jovetić (33) je ponikao u Mladosti iz Podgorice, a potom je igrao za Partizan, Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju, Monako i Hertu. Za klub iz Berlina ukupno je odigrao 35 mečeva i postigao je devet golova.

Bild podseća da je crnogorski fudbaler drugi igrač u istoriji pored Florina Radučojua, koji je postizao golove u svim "ligama petice".

 


 

 

 

Ostavite komentar