Sport > Fudbal

Olimpijakos KRADE Zvezdi TRENERA: Šta će biti sa Bakarom Baharom?

Izraelski stručnjak sa Makabijem iz Haife izbacio je i Atinjane iz LŠ, kao i srpskog šampiona

Izvor: K1info/Sportske.net

04/04/2023 > 16:58

podeli vest:

Olimpijakos KRADE Zvezdi TRENERA: Šta će biti sa Bakarom Baharom?
Foto: Starsport


Crvena zvezda uveliko pregovara sa izraelskim trenerom Barakom Baharom, a taman kada se činilo da je dogovor postignut, crveno-beli dobili su konkurenciju. I to iz Grčke.

Kako prenose tamošnji mediji, aktuelni strateg Makabija iz Haife jedan je od kandidata za novog trenera Olimpijakosa pošto je Hose Migel Gonsales Mičel iznenada podneo ostavku.

Aktuelni šampion Grčke je treći na tabeli sa 60 bodova, tri manje od vodećih Panatinaikosa i AEK-a, ekipu je privremeno preuzeo Hoze Anigo, ali on se po svemu sudeći neće zadržati previše u Pireju.

- Mičel je podneo ostavku, Hoze Anigo je privremeno preuzeo tehničko vođstvo Olimpijakosa i crveno-beli traže čoveka koji će od leta sedeti na njihovoj klupi. Nekoliko je scenarija, a Pirejcima je predloženo mnogo trenera od kojih se traži da naprave najbolji mogući izbor. Dimitris Kristofidelis je u svom izveštaju naveo neka imena (Marselino, Žorž Žezis, Pepe Bordaljas, Esteban Kambijaso i Đenaro Gatuzo), dok u Izraelu govore i o Baraku Baharu iz Makabija iz Haife - objavio je grčki Sport 24.

Izraelski Sport 5 nedavno je napomenuo da je, osim Zvezde, još jedna ekipa iz kvalifikacija za LŠ zainteresovana za Bahara, čini se da je to upravo Olimpijakos kojeg je izraelski stručnjak, takođe, izbacio sa Makabijem.

Foto: Starsport

 

Navodi se i da je finansijska ponuda Grka jača, u domaćoj javnosti spominjala se Zvezdina ponuda od 1.000.000 evra po sezoni, ostaje da se vidi koja je naredna destinacija perspektivnog trenera.

Ono što će biti jak adut u pregovorima jeste činjenice da će Zvezda gotovo izvesno postati šampion Srbije, te da će se tako direktno plasirati u grupnu fazu Lige šampiona, dok bi Olimpijakos i u slučaju da okrene sezonu i osvoji naslov morao do tog cilja kroz kvalifikacije.

 

 

 

Ostavite komentar