Sport > Fudbal

NIJE zabrana, JESTE zabrana: Vazura i Marković o odluci koja TRESE Partizan i FUDBALSKU Srbiju

Situacija u taboru crno-belih pogoršava se iz dana u dan

Autor: K1info/informer.rs/kurir.rs

22/05/2023 > 17:28

podeli vest:

NIJE zabrana, JESTE zabrana: Vazura i Marković o odluci koja TRESE Partizan i FUDBALSKU Srbiju
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Pravi haos među ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu danas je izazvala informacija da je Fudbalski klub Partizan zabranio pristup stadionu i Sportskom centru Teleoptik bivšim prvotimcima Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću.

Zabrana je navodno usledila kao osveta zbog toga što pomenuta trojica fudbalera nisu želeli još jednom da potpišu reprogram dugovanja od strane kluba prema njima, međutim generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je to demantovao.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Vazura je, naime, za Informer izjavio da Markoviću, Jojiću i Obradoviću nije zabranjen ulaz na stadion Partizana i Sportski centar Teleoptik.

- Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao.

Generalni direktor crno-belih tvrdi i da su Obradoviću, Markoviću i Jojiću isplaćena sva dugovanja.

- Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz kluba - zaključio je Vazura.

Foto: Starsport

Lazar Marković

Sa druge strane, jedan od trojice pomenutih - Lazar Marković - za Kurir je rekao da je obavešten da je postao "persona non grata" i da ne može da uđe u Teleoptik, gde je odrastao, niti na stadion gde je odigrao više od 100 utakmica za seniorski tim.

- Tačno je, uprava je nama trojici zabranila ulazak u naš klub. Partizanu sam dao više nego što će neki za života. Ali, šta da se radi, to je njihova odluka. Mom Partizanu, kao i uvek, želim sve najbolje. Moja veza sa Partizanom je neraskidiva - poručio je Marković, koji je jedno vreme nosio i kapitensku traku.

 

Ostavite komentar