Sport > Fudbal

BARAKOVA METLA radi prekovremeno: Još dva Zvezdina "vojnika" ODLAZE S MARAKANE

Trener crveno-belih skratio spisak igrača na koje računa posle prvog dela priprema na Zlatiboru

Izvor: K1info

30/06/2023 > 08:17

podeli vest:

BARAKOVA METLA radi prekovremeno: Još dva Zvezdina "vojnika" ODLAZE S MARAKANE
Foto: Starsport


Fudbalska "pijaca" na stadionu "Rajko Mitić" je u punom jeku, i čelnici Crvene zvezde punom parom rade na rekonstrukciji tima i sklapanju "kockica" za borbu na tri fronta u predstojećoj sezoni.

Crveno-beli su već ozvaničili najavljene transfere, i čeka se samo još realizacija dolaska Emanuela Late Lata u narednim danima, kako bi sve najave bile potpune, ali se u Ljutice Bogdana radi i na odlascima, kako bi se rasteretio igrački kadar.

Kako se nezvanično saznaje, na izlaznim vratima Marakane je i Slavoljub Srnić. On najverovatnije neće putovati na drugi deo priprema koji će šampion Srbije odraditi u Rusiji, te će po povratku sa Zlatibora biti slobodan u izboru adekvatne sredine, i novog kluba u kojem bi mogao da dobije zapažene minute.

Ovakav rasplet situacije se mogao očekivati nakon što su crveno-beli ozvaničili transfere Edmunda Ada i Marka Stamenića, koji pokrivaju pozicije u veznom redu kao i Srnić, a osim toga, tu su i Gelor Kanga, Kings Kangva, Nikola Stanković i Srđan Mijailović, te je jasno da su pozicije na sredini terena popunjene.

Podsetimo, Bahar je prethodno saopštio i Marku Gobeljiću da je slobodan u izboru nove sredine, a ranije su klub napustili i Aleksandar Pešić, Veljko Nikolić, Nemanja Motika, Petar Stanić, Radovan Pankov i Andrija Radulović, dok je Milan Borjan otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Ostavite komentar