Sport > Fudbal

Igrači su "POCEPALI TEREN", verovao sam u PROLAZ: Igor DULJAJ sijao od ZADOVOLJSTVA posle POBEDE nad Sabahom

Partizan će za plasman u Ligu konferencija igrati protiv Nordsjelanda iz Danske

Izvor: K1info

18/08/2023 > 00:20

podeli vest:

Igrači su "POCEPALI TEREN", verovao sam u PROLAZ: Igor DULJAJ sijao od ZADOVOLJSTVA posle POBEDE nad Sabahom
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu konferencija pošto su posle penala izbacili Sabah iz Azerbejdžana.

Posle 90 minuta meča bilo je 2:0 - koliko je i bilo u prvom meču koji su crno-beli izgubili. I posle dva produžetka rezultat je ostao isti, da bi fantastični Jovanović u petoj seriji odbranio penal Askarovu i odveo Partizan dalje.

Radost posle pobede nije krio ni trener Partizana Igor Duljaj, koji je istakao da su igrači bili na nivou zadatka.

- Bez fantastične atmosfere ne bismo mogli da ostvarimo ovo što smo ostvarili. Igrači su "pocepali teren", verovao sam da ćemo da prođemo. Dobar rad niko ne može da pobedi. Ovo je zasluga igrača - poručio je Duljaj.

Strateg crno-belih se osvrnuo i na ljude oko njega, koji mu pružaju podršku i od srca im zahvalio.

- Hvala svim trenerima sa kojima sam se čuo pre utakmice, Bati Mirkoviću, Gordanu Petriću... Ovo je i vaša pobeda - rekao je trener crno-belih.

Partizan će za plasman u Ligu konferencija igrati protiv Nordsjelanda iz Danske.

- Faliće nam Belić. I pričao sam pre toga gde imamo problem, da nam fali par igrača. Pričao sam to i ponavljam, da li mene to neko čuje ili ne čuje ne znam, ali vidi se da su potrebni igrači, da se osveže neki. Mnogo je teško, naš protivnik je odmorio, bili su sveži, ali veliki naklon igračima, stručnom štabu i ljudima za koje se ne zna - istakao je na kraju Igor Duljaj.

 

Ostavite komentar