Sport > Fudbal

SVI smo mi pomalo DRAGOVIĆ: Kapiten Crvene zvezde OPSOVAO zbog Mančester SITIJA

Realno gledajući, kako bi bilo ko reagovao da sazna da mu je rival u Ligi šampiona prvak Evrope?

Izvor: K1info/Sportske.net

31/08/2023 > 23:07

podeli vest:

SVI smo mi pomalo DRAGOVIĆ: Kapiten Crvene zvezde OPSOVAO zbog Mančester SITIJA
Foto: Starsport


Današnji sportski događaj dana, naročito za fudbalske sladokusce u našoj zemlji, bio je žreb za Ligu šampiona - čast i Čukaričkom i Partizanu, koji su igrali evropske mečeve, ali, ipak... A u tom žrebu Crvena zvezda je "upala" u grupu G, u kojoj su evropski šampion Mančester siti, kao i nemački Lajpcig i švajcarski Jang Bojs.

Aleksandar Dragović je na klupskoj televiziji uživo pratio današnji žreb iz Monaka, i kada je video Mančester siti u grupi, prva reakcija mu je bila psovka, što možete da pogledate i u video prilogu.

A kad su se strasti smirile, kapiten crveno-belih je objasnio šta treba raditi protiv rivala iz grupe.

- Moramo u svakoj utakmici, pa i protiv Sitija da verujemo u pobedu. Ako idemo tamo i mislimo "izgubićemo 7:0", šta sve može da se dogodi... Moramo da verujemo u nas. Lajpcig igra taj presing, znam ih, imaju Austrijanaca iz reprezentacije. Imamo šansu, Jang bojs je dobra ekipa samo što igra na "veštaku" i to je otežavajuća okolnost. Moramo da verujemo u nas, jer ako ne verujemo, bolje da ne idemo da igramo - rekao je on.

Ponovo se vratio na ekipu Lajpciga koja bi u nekim optimističnijim prognozama možda mogla da bude Zvezdin direktni rival za drugo mesto u grupi.

- Šlager, Baumgartner, Henriks... doveli su napadača iz Lansa, imaju dobru ekipicu, jeste da su izgubili Gvardiola... Ali i mi igramo sličan fudbal, biće interesantno. Lajpcig ima dobru, mladu ekipu, nadam se da ćemo biti spremni za Ligu šampiona i za Lajpcig. Lepa je atmosfera tamo, ali naši navijači su bolji. Što se tiče toga, ne treba nikoga da se bojimo - objašnjava Dragović.

Jang bojsu su se mnogi obradovali kada je obavljen žreb ekipa iz najslabijeg šešira, ali...

- Videli smo kako smo odigrali sad protiv Voždovca. Ali, to nije izgovor, ja se sad malo šalim. Imali su oni malo i sreće protiv Makabija, bila je i jedna prečka za Makabi - podseća Dragović.

Što se tiče obraćanja za društvene mreže, Dragović je izbegao psovke :)

Ostavite komentar