Sport > Fudbal

"BOMBA" pred derbi: Berluskoni HOĆE ERAKOVIČA

Crvena zvezda je još jednom pred izazovom da li odoleti ponudi za Strahinju Erakovića

Autor: K1/info/sportal.rs

31/08/2022 > 17:56

podeli vest:

"BOMBA" pred derbi: Berluskoni HOĆE ERAKOVIČA
Foto: Starsport


Mladi defanzivac se, prema izveštajima poznatog transfer gurua Đanluke Di Marcija, našao na meti članova Serije A Monce i Kremonezea.

Italijani su u cajtnotu jer im je ostao samo jedan dan do kraja prelaznog roka i u samom finišu pokušaće da napadnu potpis Erakovića.

Zvezda je ovog leta odbijala sve ponude za popularnog Čupu, najviša je stigla iz Krasnodara od 6,5 miliona evra, ali su iz Zvezde zahtevali između 10 i 15 miliona.

Na kraju je Eraković dobio novi ugovor do 2026. godine, pod znatno jačim finansijskim uslovima, i uverenje da neće biti prodat bar pre kraja evropskih kvalifikacija.

Ono što je zanimljivo je da se pored Krasnodara i Zenit iz Sankt Peterburga raspitivao za Erakovića, takođe i Francuzi, a sada su se pojavili novi članovi Serije A.

Monca sa Silviom Berluskonijem ima velike ambicije, dovela je interesantne igrače poput Pesine, Kranja, Marlona, Ranokije, Petanje i drugih, ali nije osvojen nijedan bod.

Takođe, jedini uz Moncu bez bodova na Apeninima je Kremoneze. Zato veruju da bi Eraković mogao da im zatvori rupe u odbrani s obzirom da su primili 11, odnosno devet golova za samo četiri kola.

Eraković je dobrim igrama u Crvenoj zvezdi dospeo i u A tim Srbije.

Ostavite komentar