Sport > Fudbal

ZNAJU DA "ZABIJU" GOL, ali su ŠAMPIONI SKANDALA! Ovo su najveći INCIDENTI u ISTORIJI FUDBALA

Fudbaler Mančester Sitija, Mateuš Nunješ, našao se u centru skandala nakon što je otkriveno da je uhapšen u Madridu 8. septembra

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

02/10/2024 > 11:38

podeli vest:

ZNAJU DA "ZABIJU" GOL, ali su ŠAMPIONI SKANDALA! Ovo su najveći INCIDENTI u ISTORIJI FUDBALA
Foto: Tanjug/AP


Svetski fudbal potresao je još jedan skandal! 

Jutros je kao iz vedra neba osvanula vest da je fudbaler Mančester sitija Mateuš Nunješ uhapšen u Madridu, i to još 8. septembra, ali da je to zataškavano gotovo mesec dana.

Kako pišu mediji njemu su lisice na ruke stavljene zbog haosa koji je napravio u jednom noćnom klubu, a posle čega je odveden u policiju na ispitivanje!

On je prema informacijama do kojih su danas došli engleski mediji, napao jednog muškarca u toaletu noćnog kluba "La Rivijera" pošto ga je navijač fotografisao.

Foto: Tanjug/AP

 

Kako je objavljeno Nunješ je muškarca pratio do toaleta i tamo mu je oteo telefon kako bi brzo obrisao sporne fotografije, a posle svega je došlo do gužve i policija je stigla na lice mesta kako bi ispitala obojicu vinovnika ovog neobičnog incidenta.

Interesantno je da se gotovo mesec dana nije znalo ništa o ovom slučaju.

Portugalski fudbaler nije jedini koji će ostati upamćen po incidentima, a skandali koje prave sportisti često zasene i njihove velike uspehe na terenu. 

Tako je fudbaler Dani Alves osuđen u februaru na četiri i po godine zatvora zbog silovanja žene u noćnom klubu u Barseloni 31. decembra 2022. godine.

Alves je bio u istražnom zatvoru od januara 2023. godine, a advokati žrtve silovanja većim skandalom od samog krivičnog dela, natzvali su odluku da Alvesu bude dozvoljeno da izađe iz zatvora.

I Nejmara, slavnog brazilskog fudbalera, "bije glas" da je skandal majstor. Španski mediji prošle godine otkrili su da je bio učesnik ozbiljnog incidenta u jednom noćnom klubu. Naime, on je nasrnuo na jednog muškarca, vikao i gurao ga. Do danas nije saopšteno šta je izazvalo tuču. 

I Mančester junajted nije zaobišao skandal. Mejsona Grinvuda, jednog od najvećih talenata kluba optužila je devojka Harijet Robson za nasilje. 

Mlada fudbalska zvezda oslobođena je optužbi za silovanje

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar