Sport > Fudbal

SKANDAL! Fudbalski sudija i delegat ostali bez licenci zbog EKSPLICITNOG VIDEO SNIMKA

Fudbalski savez i dalje istražuje detalje slučaja čiji su akteri sudija (24) i skoro 40 godina stariji delegat

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/10/2024 > 10:17

podeli vest:

SKANDAL! Fudbalski sudija i delegat ostali bez licenci zbog EKSPLICITNOG VIDEO SNIMKA
Foto: Instagram/elifkaraarslan_17


Veliki skandal potresao je svet fudbala u Turskoj. Naime, sudija i nekadašnji internacionalac, a sada delegat dospeli su u centar pažnje kada se na društvenim mrežama pojavio njihov eksplicitni video snimak.

Elif Karaarslan (24), uhvaćena je na zub javnosti pošto je na internetu procureo snimak sa 61-godišnjim inspektorom FIFA Orhanom Erdemirom. Na snimku su navodo njih dvoje u ljubavnom zanosu i to u službenim prostorijama.

Pošto je snimak postao javan i viralan na društvenim mrežama, Turski fudbalski savez oduzeo je licence glavnim likovima na snimku.

Elif je demantovala da je ona na snimku, ali to joj nije pomoglo pred Arbitražnom komisijom.

Foto: Instagram/elifkaraarslan_17

 

Fudbalski savez i dalje istražuje detalje slučaja.

Elif je fudbalsku karijeru, koju je počela u Bešiktašu, morala prerano da prekine zbog povrede, ali nije želela da odustane od fudbala i od 2020. godine je fudbalski sudija. Ona je veoma aktivna na svojim društvenim mrežama. Ima oko 350.000 pratilaca i često kači golišave fotke.

Erdemir je iskusni internacionalac koji je od 1999. do 2004. godine sudio evropske utakmice. Uglavnom su to u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope (tadašnji Kup UEFA), kao i kvalifikacije za odlazak na SP i EP.

Bonus video: 

 

Ostavite komentar