Sport > Fudbal

PIKSI ZNA KAKO SA ŠPANCIMA: Selektor Srbije pred sutrašnji meč: Možete da igrate i drugačije sa njima!

Meč se igra sutra od 20.45

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

14/10/2024 > 18:12

podeli vest:

PIKSI ZNA KAKO SA ŠPANCIMA: Selektor Srbije pred sutrašnji meč: Možete da igrate i drugačije sa njima!
Foto: ATA Images


Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se javnosti ped sutrašnji meč u Ligi nacija sa selekcijom Španije.

Piksi se odmah na početku sovrnuo na prvu utakmicu sa Španijom pre mesec dana u Beogradu koja je završena bez pobednika i golova.

- Svi porede tu utakmicu od pre mesec dana u Beogradu, kada smo odigrali nerešeno. Tačno je da smo mi defanzivno bili dosta dobro organizovani, nekada to radite svesno i to su taktičke zamisli, a nekada radite zbog protivnika i to se desilo u Beogradu, jer je Španija ekipa koja zaista može da dominira u posedu protiv svake ekipe. Da li će biti slična utakmica ili ista kao u Beogradu, ne znam. To zavisi od terena, od mnogo faktora... A da možete protiv Španije drugačije da igrate, možete, i u drugačijem sistemu, zamislima...

Foto: Starsport

 

Zna selektor Srbije na koji način Španci mogu da se ugroze.

- Isto tako, tu se negde i otvara prostor da iskoristite momente kada protivnik stoji dosta visoko i u kontra udarima možete da budete izuzetno opasni. Možete da igrate i drugačije protiv Španije, na kraju je sve pitanje kako će to izgledati, s obzirom da mi, kao i oni, imamo dosta kadrovskih problema – i ako vam nabrojim igrače koji nisu sa nama, onda ćete znati o čemu govorim.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar