Sport > Fudbal

RASIM LJAJIĆ PREUZEO PARTIZAN: Vazura i Vučelić su bivši, evo ko je još deo novog rukovodstva!

Iz kluba su otišli Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Petričević

21/10/2024 > 16:17

podeli vest:

RASIM LJAJIĆ PREUZEO PARTIZAN: Vazura i Vučelić su bivši, evo ko je još deo novog rukovodstva!
Foto: Starsport


Toliko dugo čekana Skupština FK Partizan održana je danas. 

Rasim Ljajić izabran je danas za predsednika Privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan, saopšteno je posle sednice Skupštine "crno-belih"

Ljajić je posle sednice Skupštine objavio da će u Privremenom organu Partizana, koji će rukovoditi klubom u narednom periodu, biti i nekadašnji fudbaleri "crno-belih" Predrag Mijatović i Danko Lazović, privrednici Milka Forcan, Vojislav Lazarević, Boban Stanojević i pravnik Dragan Milovanović.

- Pored mene tu će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović, Vojin Lazarević, Dragan Milovanović, Milka Forcan i Boban Stanojević. Pred nama je teška finansijska konsolidacija kluba, zato su tu biznismeni, a tu je i advokat koji će se baviti institucionalnim problemima. Hvala posebno Predragu Mijatoviću, kao i svim ostalim članovima koji su tu. Razgovarao sam sa stotinu fudbalera, različitih sfera društvenog i javnog života, većina je izrazila podršku, ali svi su govorili "nemoj mene, ja ću kasnije". Zato je ovo velika hrabrost da se velika fudbalska legenda kao Mijatović vrati - rekao je Ljajić.

On je istakao da će biti izabrana nova Skupština i Statut.

- Oni koji imaju veća primanja, moraju da imaju veću odgovornost. To nije popularna mera, neki će strepiti, ali nisam došao ovde da lažem, ne obećavam ogromne stvari. Naše prvo prolazno vreme će biti za nekoliko meseci. Predložićemo mere. Za šest meseci će biti izabrana nova skupština i statut - zaključio je Ljajić.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar