Sport > Fudbal

Savo Milošević: FENOMENALNO je što se vraćaju navijači! Biće teško protiv Čukaričkog

Grobari se zvanično vraćaju na JNA!

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

25/10/2024 > 15:35

podeli vest:

Savo Milošević: FENOMENALNO je što se vraćaju navijači! Biće teško protiv Čukaričkog
Foto: FK Partizan


Trener Partizana Savo Milošević je pred meč protiv Čukaričkog rekao da su "brđani" dobra ekipa i dodao da je fenomenalno da se na tribine stadiona u Humskoj vraćaju navijači "crno-belih":

- Svi smo zdravi, to je za nas najbitnije. Ekipa je dobro trenirala, imamo još neke poslednje dogovore. Ne bih se osvrtao na prethodnu utakmicu, potrudili smo se da iskoristimo ovaj period da korigujemo neke stvari koje su bile evidentne u meču protiv Novog Pazara. Rezultatski to sad nije loše u poslednja tri meča, ali i dalje nismo izašli iz krize igre i delovi su problematični i jako skupo ih plaćamo. Cilj je da probamo da ublažimo padove i delove igre koji nas jako skupo koštaju - rekao je Milošević na početku konferencije za medije.

Svestan je Milošević da njegove izabranike ne čeka laka utakmica:

 - Rezultatski i oni imaju problema, ali Čukarički je jako dobra ekipa. Imaju sve što je jednom timu potrebno, u svim linijama. I iskustvo i kvalitet, neki igrači su dosta dugo tu, što je vrlo bitno. Očekujem da Čukarički bude u prve četiri na tabeli jer imaju i kvalitet i iskustvo. Ne znam zašto su rezultati šareni, ali kad gledam tim to je sigurno u najboljih četiri u Srbiji - dodao je Milošević.

Na kraju konferencije Milošević je rekao da mu je veoma drago što se navijači vraćaju na južnu tribinu posle prekida bojkota:

- To je za sve u klubu sjajna vest, svima kojima je crno-bela boja u srcu. Pričao sam i pred Novi Pazar o izostanku navijača i kakav to negativan efekat ima. Ovo je jedna potpuno drugačija situacija, pa se nadam da će i to biti dodatni stimulans. Domaći teren mora da bude naša velika prednost. Sutra ćemo imati veliku podršku navijača i trudićemo se da to iskoristimo. Zaista je fenomenalno da imamo naše navijače na tribinama, bez navijača nema smisla - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar