Sport > Fudbal

Srbija i selektor MOGU DA ODAHNU - stigle DOBRE VESTI o POVREDI Vlahovića

Vlahović je sam tražio da bude zamenjen, pošto nije želeo da se sili i još više povredi

Izvor: K1info/Sportal.rs

26/10/2022 > 20:46

podeli vest:

Srbija i selektor MOGU DA ODAHNU  - stigle DOBRE VESTI o POVREDI Vlahovića
Foto: Tanjug/AP


Svi su strepeli posle utakmice u utorak kada je Dušan Vlahović tražio da napusti teren zbog povrede, ali sada je pozanat stepen povrede srpskog asa i na svu sreču, nije ništa ozbiljno.

Srpski napadač je u 70. minutu susreta napustio igru, a Tuttosport piše da je razlog tome bila povreda. Vlahović je sam tražio da bude zamenjen, pošto nije želeo da se sili i još više povredi, nadajući se da će vreme oporavka biti što kraće ako na vreme napusti teren.

Ipak, sada su pristigle informacije koje ulivaju nadu.

Skaj Sport piše da nema razloga za brigu za Vlahovića i da se na prvim pregledima ustanovilo da srpski as neće pauzirati.

Ipak, sada može da se "opusti" i Vlahović, ali i selektor Srbije koji bi bio u velikom problemu da je povreda 22-godišnjaka ozbiljnija.

Špic tima iz Torina je, ruku na srce, u poslednje vreme u maloj krizi, ali tamošnja, ali i srpska javnost, se nadaju da će taj period brzo proći i da će se Vlahović brzo vratiti u prepoznatljiv ritam igre.

Nije neka velika tajna da je Juventus u problemu i da je pitanje da li će Stara dama stiči do trećeg mesta koje bi ih odvelo u nokaut fazu Lige Evrope. Juventus posle pet kola ima samo tri boda, koliko i Makabi iz Haife. Uz bitan dodatak, Izraelci imaju bolji međusobni skor, zbog gola u gostima, u Torinu su izgubili sa 3:1, u Haifi slavili sa 2:0. U poslednjoj rundi Juventus će ugostiti PSŽ, dok će Makabi dočekati Benfiku.

Podsetimo, Mundijal počinje 20. novembra, a naši Orlovi će na teren prvi put izaći 24. kada će snage odmeriti sa selekcijom brazila.

 

 

 

Ostavite komentar